OUDERSCHAP TECHNOLOGIE

Review: One2track GPS horloge Connect Move SE (+ winactie!) *

11 augustus 2022

‘Mam, mag ik een rondje gaan steppen?’ Voor veel ouders een vraag waar ze bijna zonder nadenken ‘ja’ op kunnen antwoorden. Maar omdat wij midden in de stad wonen ligt dat hier wat anders. Zo af en toe mag het, zeker als er een vriendje of vriendinnetje bij is, maar eigenlijk ga ik vaak toch liever zelf even mee. Zeker als ze van plan is wat langer weg te blijven. Met het handige One2track GPS horloge wordt haar wereld een stukje groter, maar kunnen we elkaar wel bereiken als het nodig is.

Lise is 8,5 jaar en loopt niet in zeven sloten tegelijk. Ik ken haar natuurlijk goed genoeg om dat te weten. Maar je hebt als ouder geen invloed op verleidingen of onverwachte gebeurtenissen die op haar pad komen. En daarbij is het gewoon een enthousiast meisje dat de wereld aan het ontdekken is. Dat hoort er bij en is oké. Maar wel met minimale risico’s als het even kan 🙂

Ik dacht: als ik haar nu op de een of andere manier in de gaten kan houden en we elkaar kunnen bereiken als dat nodig is, zit ik al met een veel geruster hart op de bank. Voor een (eigen) telefoon vind ik haar nog te jong, dus toen ik las over het GPS horloge voor kinderen van one2track, leek me dat een perfect alternatief.

One2track Connect Move SE GPS horloge

De Connect Move SE is een GPS horloge voor kinderen dat is uitgerust met een telefoonboek, chat en stappenteller. In het telefoonboek kun je maximaal 10 telefoonnummers installeren. Dit doe je via de speciale one2track-app. Je kunt kan via het horloge kiezen wie het wil bellen of een spraakbericht wil sturen. Als ouder kun je via de one2track-app realtime zien op welke GPS-positie het horloge zich bevindt. Ook kun je via de app allerlei functies bedienen, zoals de veilige zone, het telefoonboek, de wekker en zie je een overzicht met spraak- en geschreven berichten. Bellen kan met het horloge doordat er een (prepaid) simkaart in kan worden gestoken met eigen 06-nummer. Hiermee kun je zowel bellen als gebeld worden. Via de internetverbinding van de simkaart worden de status- en positiegegevens van het horloge uitgewisseld met de app. En in het kader van vakantie ook handig om te weten: het horloge werkt in heel Europa zonder extra kosten.

Wat vinden wij van de one2track connect Move SE?

Lise’s eerste indruk van het horloge is goud waard. Ze springt nog net geen gat in het dak van haar zolderkamer als ze het doosje opent. De roze kleur valt direct in de smaak, al had ze blauw ook wel mooi gevonden. De ronde vorm maakt het horloge niet alleen leuk om te zien, maar ook erg comfortabel om te dragen, ook voor jonge kinderen. Tot ons beider verrassing gaat het horloge direct aan als Lise op het knopje drukt. Ondertussen installeer ik de one2track-app op mijn telefoon. Alles wijst zich eigenlijk vanzelf. Ik zet mijn nummer in haar adresboek en niet veel later kunnen we elkaar (spraak)berichtjes sturen. Ook de belfunctie is getest, tot grote hilariteit van Lise omdat als je vlakbij elkaar zit er soms een gekke pieptoon tussendoor komt. Daar heb je op normale afstand geen last van gelukkig.

Als ik ’s avonds ga sporten en Lise een uurtje bij mijn tante blijft, draagt ze het horloge voor de eerste keer. Ik had beloofd haar een berichtje te sturen zodra ik weer thuis ben zodat ze zelf naar huis kan lopen (mijn tante woont bij ons in de straat). Ik spreek een berichtje in een een minuut later krijg ik in de app een berichtje terug dat ze er zo aankomt. Niet alleen handig, maar eigenlijk is het ook heel schattig om te horen 🙂

Volgende week gaan we op vakantie naar de camping en nemen we het horloge zeker mee. Op een camping laat ik de kinderen altijd wat vrijer dan thuis, maar ik vind het toch wel een fijn idee als ik kan checken waar ze is als ik haar zelf wil komen halen, of dat ik haar gemakkelijk op afstand kan bereiken (en zij mij) mocht dat nodig zijn. Ik kijk er nu al naar uit om dat te gaan uitproberen!

Ik ben erg te spreken over zowel het uiterlijk, de kwaliteit en functionaliteit van het horloge. We hebben het nog maar pas in gebruik natuurlijk, dus over de lange termijn kan ik nog niks zeggen. Maar ik ben in elk geval erg enthousiast en ook blij dat ik Lise met dit horloge op een veilige manier wat meer vrijheid kan geven.

Win een one2track Connect Move SE in een kleur naar keuze!

Denk jij na het lezen van deze review: ‘dat wil ik ook voor mijn kind!’ Dan heb ik leuk nieuws. Ik mag namelijk een one2track Connect Move SE in een kleur naar keuze weggeven! De winactie loopt via mijn Instagram.

Wat moet je doen om kans te maken:

 • zorg dat je one2track en Moonoloog volgt op Instagram
 • laat onder de bijbehorende post op Instagram weten dat je meedoet en voor welke kleur (blauw, roze, oranje of groen)

Meedoen kan tot en met 19 augustus 2022. Op 20 augustus 2022 ontvangt de winnaar persoonlijk bericht.

*Disclaimer

6 Comments

 • Reply Cheryl van de loo 11 augustus 2022 at 06:38

  Super handig. Ik zou graag mee willen doen voor de kleur groen

 • Reply Danielle 11 augustus 2022 at 10:25

  Ik doe ook graag mee aan de winactie voor de kleur blauw

 • Reply Marian B 11 augustus 2022 at 12:02

  Dat lijkt mij heel handig en zou me ook meer een vertrouwd gevoel geven. Ik doe graag mee voor de kleur groen.

 • Reply Roxanne 12 augustus 2022 at 19:00

  Ik doe mee op Instagram voor mijn zoontje Rowan van 5 jaar die het ook heel fijn vindt om wat vrijheid te krijgen maar ik het tot op heden nog steeds niet durf om hem alleen te laten spelen buiten

 • Reply Jelle Kusters 12 september 2022 at 18:14

  Wij hebben voor onze kidzz reeds al 3 jaar
  Een one2track (spat waterdicht model)
  Echt een aanrader!
  Ff snel nog buitenspelen voordat we weggaan, geen probleem we bellen als we weg moeten.

  Tracen bij een probleem tot op de meter.

  Gaf / geeft me een nog steeds een lekker gevoel.

  • Reply Monique 19 september 2022 at 12:51

   Ja, ideaal is dat hè? Leuk om te lezen dat hij jullie ook zo goed bevalt!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.