REVIEW TECHNOLOGIE WINNEN

New | Hoesjes voor mijn iPhone 6 + giveaway!

1 december 2015

telefoonhoesjes

Gadgets. Ik zou liegen als ik zeg dat ik er niets mee heb. Mijn MacBook Pro wijkt niet van mijn zijde en afgelopen zomer ruilde ik mijn iPhone 5 in voor een iPhone 6. Ik heb er al eerder over geschreven, maar ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Ik ben enorm zuinig op mijn gadgets. Zo zit er om mijn MacBook altijd een cover en zit mijn iPhone altijd in een hoesje. Ik ontving laatst een paar nieuwe exemplaren, want het is natuurlijk wel leuk om af en toe wat af te kunnen wisselen! Ik laat je drie verschillende hoesjes zien en het leukste van alles… ik mag een van mijn lezers blij maken met 20 euro shoptegoed!

hoesje1

Als je bovenstaande foto ziet, denk je eerst misschien dat er helemaal geen hoesje om mijn telefoon zit. Maar niets is minder waar! Dit eerste hoesje is namelijk transparant en ook nog eens extreem dun, waardoor je bijna niet doorhebt dat het er is. Ideaal als je -net als ik- zo van het slanke design van de iPhone 6 houdt! Heel blij mee. Je betaalt er €11,99 voor.

hoesje2

Dit tweede hoesje is er eentje van hard plastic, waardoor het, eenmaal erop, veel moeilijker van de telefoon te halen is dan het flexibele transparante hoedje. Klein nadeeltje wat mij betreft, maar geen bezwaar als je toch niet van plan bent vaak te wisselen. De print die erop staat vind ik wel enorm leuk. Dit hoesje kost €8,99.

hoesje3

hoesje4

En dan last but not least een hoesje van echt leer! Dit wilde ik al heel lang. Ik koos voor de kleur zwart, die in het echt nog wat zwarter is dan lijkt op de bovenste foto. Zoals je ziet klap je het van boven open en kun je je telefoon gebruiken. Dit hoesje is ideaal als je je telefoon echt goed wilt beschermen. Ook het scherm is namelijk volledig bedekt als je het hoesje sluit. Je betaalt hier €14,99 voor.

Winnen!

En dan nu het mooiste van alles… ik mag een van jullie dus blij maken met 20 euro shoptegoed! Bij Hoesjes-outlet.nl mag je zelf een keuze maken uit de vele telefoonhoesjes en -accessoires voor jouw eigen mobiel, of om cadeau te doen aan iemand die je lief vindt. Hoesjes Outlet heeft een uitgebreid assortiment iPhone 6 hoesjes, maar ook hoesjes en accessoires voor de iPhone 5 en voor diverse Samsung toestellen.

Wat moet je doen?

Om kans te maken laat je in een reactie op dit artikel óf in reactie op de post op mijn Facebookpagina weten waar jij het shoptegoed graag aan zou willen besteden. Extra kans maak je door mijn Facebookpagina en die van Hoesjes Outlet te volgen.

Je hebt tot woensdag 9 december de tijd om mee te doen. De gelukkige winnaar ontvangt op donderdag 10 december bericht via e-mail.

Ben jij een gadget-freak en hoe zuinig ben jij op je telefoon?

 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Hoesjes-outlet.nl.

14 Comments

 • Reply Cindy godts (MamaCin) 1 december 2015 at 10:12

  Een nieuw hoesje voor mijn I-phone kan ik nog best gebruiken, want bij mij verslijten ze als niets… maar wat een keuze bij Hoesjes outlet… ik zou er zeker mijn gading vinden tussen de lederen hoesjes.
  Waar vindt jij eigenlijk hoesjes voor je MacBook?

 • Reply Vlijtig Liesje 1 december 2015 at 12:00

  Ik vind het hoesje met het theekopje erg leuk!

 • Reply Meintje 1 december 2015 at 12:16

  Met kerst krijg ik de samsung galaxy s6 edge daar hoort natuurlijk een nieuw hoesje bij 😊 Accossoires ook altijd goed 👌🏻❤️

 • Reply Nicole 1 december 2015 at 12:25

  Ik heb net een nieuwe iphone 6+ dus kan nog wel een hoesje gebruiken.
  Ik zou sowieso voor de doorzichtige gaan want mijn telefoon is ook rosé en dat vind ik te mooi om te verstoppen haha!

 • Reply Linda Smeets 1 december 2015 at 17:27

  Een hoesje voor mijn nieuwe telefoon zou ontzettend welkom zijn. Kortom, ik doe graag mee! 😃

 • Reply Alyssa de decker 1 december 2015 at 19:31

  Hallo monique,
  Als eerst wil ik zeggen dat je TOP bent ,
  Het liefst zou ik een heel mooi hoesje voor mijn iphone 6 want in de winkels hebben ze niet echt wat ik wil en op internet wel maar mag niet altijd van mijn ouders daarom zou dit zo leuk zijn
  Vele groetjes en kusjes aan lise

 • Reply Alicia 1 december 2015 at 20:41

  Gadgetfreak niet echt, zuinig op mijn spullen; absoluut! Daarom extra leuk om een nieuw hoesje uit te zoeken voor mijn telefoon, ik doe graag mee!

 • Reply Isa 1 december 2015 at 21:22

  oehh super gaaf, met kerst krijg ik een Ipad voor mijn opleiding en heb ik dus nog wel een hoesje nodig om hem mee te nemen dus dat zou goed uitkomen dan. En anders is een leuk hoesje voor mijn iphone ook niet verkeerd haha. Je hebt zelf ook super leuke hoesjes uitgekozen. Ik ben heel benieuwd :))

 • Reply Cherish 1 december 2015 at 22:12

  Zou heel fijn zijn, een hoesje om mijn nieuwe telefoon !!! Heb gister een nieuwe 😉besteld en met een 2 jarig👧🏽 nieuwsgierig meisje is een hoesje natuurlijk geen luxe…. En een mooi kadotje voor het einde van het jaar..💝

 • Reply Drie 1 december 2015 at 22:28

  Ik heb nu een saai roze hoesje om mijn telefoon en zou graag een vrolijker hoesje willen. Ik doe dus graag mee!

 • Reply Danielle 2 december 2015 at 10:14

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee omdat ik net mijn hoesje om mijn iPhone 6 gesloopt heb.

 • Reply Eva Narcisz 2 december 2015 at 11:12

  Wat een geweldige actie ! Ik loot graag mee. Volg je en Housjes Outlet op facebook. Ik wil dolgraag een iPHone5 hoesje winnen voor mijn vriend. Met deze prijs zal ik mijn vriend zeker een mooie Sinterklaas / kerst bezorgen . Ik ga duimen . Bedankt voor de kans .

 • Reply Karolien 4 december 2015 at 20:59

  Ik doe graag mee. Mijn huidige hoesje is stuk en ik kan wel een nieuwe gebruiken.

 • Reply Nitesh 16 december 2015 at 19:29

  Ik vind het hoesje met het theekopje erg leuk!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.