TECHNOLOGIE

Mijn nieuwe liefde

17 oktober 2011

Al tijden zat hij in mijn hoofd. Ik speelde met de gedachte om gewoon voor hem te gaan, maar iets hield me tegen. Ik had immers nog zoveel plannen, wilde nog zoveel en het was toch niet zomaar iets. Ik besloot mijn verstand voor mijn gevoel te laten gaan en pas voor hem te kiezen als ik er 100 procent zeker van was.

Maar… afgelopen donderdag veranderde er iets. Ik was met broerlief in Den Bosch voor een optreden van de Jongens van Je Weet Wel in café Roels. We waren wat te vroeg, maar het was koopavond dus besloten we wat winkels in te lopen. Bij Dixons sloeg de vonk definitief over en was ik niet meer te houden. Hij was van mij en daar moest ik snel werk van maken.

Zaterdag was het dan zover. Met een ietwat katerig hoofd van de vorige avond ging ik hem ontmoeten. Mijn hoofdpijn en vermoeidheid waren op slag verdwenen, want wat was hij mooi. Een kwartier later stond ik buiten met hem aan mijn hand. En nu zitten we hier alweer voor de derde avond op rij, samen op de bank. De klik is er nog steeds en wordt naarmate ik hem beter leer kennen alleen maar groter.

De iPad. Mijn nieuwe grote liefde.

Ik ben nog een behoorlijke iPadleek, dus tips voor handige/leuke apps zijn meer dan welkom!

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.