TECHNOLOGIE

Geen nieuwe iPhone, wel een nieuw iPhone hoesje

27 september 2017

O jongens wat wilde ik hem graag, die nieuwe iPhone X. Inmiddels is de lancering achter de rug en ben ik toch een klein beetje teleurgesteld. Het nieuwe toestel is namelijk nog niet te koop, dus ik zal geduld moeten hebben. En wat doe je dan? Je huidige iPhone van een nieuw hoesje voorzien bijvoorbeeld!

Ik besloot in te gaan op het aanbod van Hoesjesdirect.nl om een nieuw hoesje voor mijn iPhone uit te kiezen. Het hoesje dat ik had was wat viezig en versleten en dat aanbod kwam dus eigenlijk als geroepen. Ik had er natuurlijk voor kunnen kiezen direct een iPhone X hoesje te nemen, maar omdat ik nog niet zeker weet of ik die meteen ga aanschaffen als hij beschikbaar is en ook nog een klein beetje twijfel tussen de iPhone X en de iPhone 8, koos ik er toch voor een nieuw hoesje voor mijn huidige iPhone 6 te kiezen. Dit soort beslissingen moet je nooit overhaast nemen is mijn mening.

Hoesje met eigen ontwerp

Toen ik op de website van Hoesjesdirect ontdekte dat het mogelijk is zelf iPhone hoesjes te ontwerpen werd ik helemaal enthousiast. Eerder heb ik al eens hoesjes gehad met foto’s van de kinderen erop. Dit keer wilde ik iets anders. Het logo van mijn blog leek me wel een leuk idee. Met de URL eronder natuurlijk, zodat ik hem nog eens subtiel onder mensen hun neus kan schuiven 😉 Eerder heb ik eens een wit en een zwart hoesje laten bedrukken, maar ik zag dat er ook een transparant hoesje is waar je je eigen ontwerp op kunt laten zetten. Dat leek me tof!

Het ontwerpen zelf is trouwens heel eenvoudig en doe je gewoon via de website. Je upload de gewenste afbeelding en plaatst hem op de juiste plek op het hoesje. Naar wens kun je ook nog tekst toevoegen. Je ziet aan de hand van een voorbeeld meteen hoe het er ongeveer uit komt te zien. Ook zie je wat de kwaliteit is van de afbeelding die je geüpload hebt. Is het balkje niet groen maar oranje of rood, dan loop je de kans dat het plaatje niet scherp op het hoesje komt te staan. En dat is natuurlijk zonde.

Toen ik helemaal tevreden was plaatste ik mijn order en een dag later lag mijn nieuwe iPhone hoesje al op de deurmat. Ik deed hem om mijn telefoon en heb hem er sindsdien niet meer vanaf gehaald. Ik ben er helemaal blij mee!

Wist je trouwens dat je op Hoesjesdirect.nl naast iPhone hoesjes voor de oudere modellen ook iPhone 8 hoesjes en hoesjes voor heel veel andere merken en typen smartphones kunt vinden? Zowel kant-en-klare hoesjes als hoesjes die je zelf kunt ontwerpen. Neus er gewoon eens rond!

Bescherm jij je smartphone ook met een hoesje?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.