ETEN EN DRINKEN SHOPPEN VIDEO

Shoplog Weekboodschappen

16 januari 2015

shoplog_weekboodschappen

Zoals ik eerder al eens schreef, doen we sinds kort de boodschappen zoveel mogelijk voor een hele week vooruit. Vorige week zondag ging M boodschappen doen en toen hij terugkwam, besloot ik snel een shoplog op te nemen, voordat alles weer in kastjes zou belanden. De video vind je onderaan dit artikel.

Het bevalt me erg goed om maaltijden vooruit te plannen. Op doordeweekse dagen hoef ik niet na te denken over wat we die avond moeten eten en als ik druk ben hoef ik ook niet per se de deur uit voor boodschappen. Wat soms nog wel een beetje lastig is, is het letten op de houdbaarheidsdata van producten. Soms is het toch handiger om verse dingen op de dag zelf te kopen.

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Abonneer je op mijn YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s!

5 Comments

 • Reply Vlijtig Liesje 16 januari 2015 at 11:00

  Ik maak ook altijd een weekmenu. En daarna doe ik de boodschappen. Ideaal! Zo grijp je nooit mis.

 • Reply Mieke 16 januari 2015 at 22:16

  Dat doen jullie nog voordelig voor weekboodschappen! Meestal hebben wij heel wat meer, ook meer spullen zeg maar. Misschien scheelt het dat wij met z’n vieren zijn. 🙂

 • Reply Seline 17 januari 2015 at 08:02

  Ik zou ook eens moeten gaan denken aan weekboodschappen, ik doe het nu nog voor 1 of 2 dagen maar ik denk dat je voor een hele week wel voordeliger uit bent.

 • Reply Gwen 21 januari 2015 at 10:36

  Oh ik moest zo lachen om dat ene brood en drie x sla, jouw verbazing hihi. Mannenergie of. De emmers Griekse yoguit vd lid zijn trouwens nog lekkerder dan deze, vind ik

  • Reply Monique 24 januari 2015 at 00:07

   Oh bedankt voor de tip! Dan ga ik die van Lidl zeker ook eens proberen.

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.