ETEN EN DRINKEN REVIEW

Review SodaStream DUO (+ winactie)

23 december 2022

Water drinken. Ik weet dat het gezond is, maar ik vind het echt moeilijk. Zeker nu het winter is en ik sowieso al minder dorst heb dan normaal, moet ik mezelf soms echt dwingen om een glaasje water te drinken. Ik was benieuwd of de SodaStream me het water drinken makkelijker zou maken. Met het exemplaar dat ik zelf ontving ga ik dat de komende maanden eens uitproberen. En extra leuk: ik mag een tweede exemplaar weggeven! Lees snel verder om te zien hoe je kans maakt.

SodaStream, wat is het?

De SodaStream is een bruiswaterapparaat waarmee je in een handomdraai een fles fris bruiswater op tafel zet. Bij de SodaStream DUO krijg je naast de standaard herbruikbare plastic fles ook een stijlvolle glazen fles. Dat staat toch net wat leuker op een feestelijk gedekte tafel! Je krijgt er ook de CO2-cilinder bij waarmee je het bruiswater maakt. Met één zo’n cilinder kun je tot wel 60 liter bruiswater maken.

Mijn ervaring met de SodaStream DUO

Ik heb de SodaStream pas kort in huis, maar heb hem al uitgebreid aan een test onderworpen. Ten eerste vind ik het een heel makkelijk te bedienen apparaat. Ik ben bij nieuwe apparaten altijd bang dat ik niet goed weet hoe ze werken, maar dit apparaat is zo simpel te bedienen dat die angst nergens voor nodig was. Je opent het apparaat, zet er een fles kraanwater in, drukt een aantal keer op de knop, opent het apparaat weer en je haalt er een fles bruiswater uit. Zo simpel is het. Het installeren van de CO2-cilinder vond ik spannend, maar zelfs dat was kinderlijk eenvoudig. In het boekje staan precies de stappen die je moet volgen en binnen een minuut was mijn SodaStream gebruiksklaar.

Ander pluspuntje… Eigenlijk dacht ik dat de SodaStream op elektriciteit zou werken, maar dat is dus helemaal niet zo. Je kunt het apparaat dus letterlijk overal neerzetten waar je wil, omdat er geen stopcontact in de buurt nodig is. Handig!

Door het witte en strakke design misstaat het apparaat absoluut niet in mijn keuken. Ik heb al helemaal zin om met verschillende ingrediënten zoals fruit en kruiden te gaan experimenteren om zo nog lekkerdere en feestelijkere drankjes op tafel te kunnen zetten. Helemaal leuk om lekker uit te kunnen pakken als er mensen komen eten bijvoorbeeld.

Win een SodaStream DUO!

Zoals ik al aangaf mag ik iemand blij maken met een SodaStream DUO! De winactie loopt via Instagram en onder deze Reel lees je wat de voorwaarden zijn en kun je via een reactie laten weten dat je graag kans maakt. De winactie loopt tot en met 26 december (Tweede Kerstdag) 20.00 uur. Daarna ontvangt de gelukkige winnaar persoonlijk bericht.

Veel succes en alvast hele fijne feestdagen gewenst! 🙂

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.