ETEN EN DRINKEN LIFESTYLE

Je partner verrassen met een date night? Handige tips en ideeën *

20 september 2021

Heb je het plan om je partner te verrassen door een spontane date night te organiseren? Wat een tof idee! Zo’n verrassing zal hoe dan ook worden gewaardeerd. Al is het natuurlijk wel belangrijk om de organisatie van de date night op de juiste manier aan te pakken. Kun je wel wat ideeën en tips gebruiken? Lees dan snel verder.

Date night thuis

We hebben vaak het idee dat we het huis uit moeten voor een date night, maar dat hoeft natuurlijk niet per se. Je kunt het avondje ook prima thuis vieren! Misschien is dat zelfs nog leuker dan een uitje buiten de deur. Maak het gezellig in huis door het licht te dimmen en kaarsen aan te steken. Bereid een goed diner of trakteer je partner op heerlijke snacks. Een kaasplank past goed bij een romantisch avondje samen! Al is het natuurlijk ook helemaal prima als je een pizza in de oven stopt. Doe gewoon wat jullie het leukst vinden. Houden jullie van wijn? Schenk dan een goed glas wijn in en proost op de leuke avond. Je kunt rode wijn kopen voor een romantische date: dit is immers ook nog eens de kleur van de liefde. Is rode wijn niet echt jullie ding, kies dan voor een lekkere droge witte wijn. Ga na wat je partner het liefst drinkt en waar je zelf trek in hebt.

Date night buiten de deur

In plaats van een date night in je huis, kun je natuurlijk ook buiten de deur iets leuks te gaan doen. Ga bijvoorbeeld uitgebreid uit eten, breng een bezoek aan de bioscoop of pak samen een concert. Heb je meer zin een actievere date? Denk dan eens aan samen fietsen, karten of een potje bowlen, om maar wat voorbeelden te noemen. Door samen lekker actief te zijn of een avontuur te beleven groeien jullie dichter naar elkaar toe.

Mooiste outfit aan

Voor een date night trek je natuurlijk je mooiste outfit uit de kast! Hiermee laat je zien dat je je best doet voor je date. Misschien weet je al in welke outfit hij of zij jou het liefst ziet: daar scoor je natuurlijk sowieso punten mee. Ook voel je je zelfverzekerder als je de tijd neemt om je mooi aan te kleden.

Telefoons uit het zicht

Helaas, onze telefoon vormt vaak een grote afleider als we een avondje met een dierbare doorbrengen. Zodra de telefoon afgaat of oplicht, heb je de neiging om ernaar te kijken. Spreek daarom af dat jullie de telefoon wegstoppen tijdens de date night. Zet het geluid uit en laat de telefoon in een andere kamer liggen of in je jaszak zitten. Zo heb je er geen oog meer voor en kun je je juist volledig richten op je date. Geniet van een goed gesprek en een heleboel gezelligheid samen! Enjoy 🙂

Hoe ziet jouw ideale date night eruit?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.