ETEN EN DRINKEN FAVORIET OP VRIJDAG PERSOONLIJK

Friday Favourites #7

1 maart 2013

Ik kom er net achter dat ik de afgelopen week schrikbarend weinig foto’s heb gemaakt. Sorry! Het kan ermee te maken hebben dat mijn week vooral bestond uit studeren en sporten. Maar… volgende week meer foto’s, dat beloof ik!

Zaterdag was het tijd voor een dagje praktijktraining ‘Diagnostische Verdieping’ in Leiden. Omdat de dag om 10.00 uur begon, zat ik om het vreselijke tijdstip van 7.47 uur al in de trein die kant op. Daar aangekomen bleken we een aantal interessante psychologische tests te gaan maken, waarvan we de uitslagen kunnen verwerken in onze psychologische zelfrapportage. Die rapportage vormt de eindopdracht van deze praktijktraining. Ik ben er al een eind mee op weg, maar nog niet klaar. Hopelijk kan ik er dit weekend nog wat tijd in steken.

Zondag hadden we ter ere van de verjaardag van mijn schoonvader een high tea in een restaurant hier in de buurt. Mijn twee kleine nichtjes en mijn kleine neefje waren er ook bij en voor de meisjes werd er een speciale ‘kinder high tea’ verzorgd, compleet met liters limonade en het versieren van cupcakes en een kinderijsje toe. Voor de volwassenen was er soep, carpaccio en een toren met een enorme hoeveelheid hartige en zoete lekkernijen. Ik heb zitten smullen!

Vorige week besloot ik weer een abonnement te nemen bij de bibliotheek. Nu ik er vaak zit om te studeren, vind ik het wel makkelijk als ik zo nu en dan een boek mee naar huis kan nemen. En niet alleen studieboeken, maar ook fijne leesboeken en interessante naslagwerken zoals ‘Mac voor Dummies’. Ik moest eigenlijk een beetje lachen toen ik hem zag liggen, maar eigenlijk is het een briljant boek. Speciaal voor mensen zoals ik, die pas zijn overgestapt van Windows naar Mac en er nog niet zoveel van weten. Ik ben benieuwd of dat binnenkort verandert 🙂 O ja, omdat ik student ben was het abonnement trouwens spotgoedkoop. Ik betaal maar 1,35 euro per maand! Geen geld toch?

Hoe was jouw week?

1 reactie

  • Reply Mieke 1 maart 2013 at 21:25

    Oeh, heerlijk, high tea! 🙂
    Jouw studie klinkt best interessant, ik denk dat je best veel kunt hebben aan een psychologische zelfrapportage.
    Alles bij elkaar klinkt het weer als een drukke, maar goede week. Fijn weekend!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.