FAVORIET OP VRIJDAG

Sunday Special

28 april 2013

Iets gemist afgelopen vrijdag? Kan kloppen! Helaas ben ik er niet aan toegekomen mijn Friday Favouites blogpost op tijd te plaatsen. Vandaar vandaag alsnog, onder – eenmalig – een andere titel…

Vorige week zaterdag ging ik met manlief naar de theatervoorstelling van Jandino Asporaat (je weet wel, die van De Dinoshow). Mijn broertje en zijn date gingen ook en toen er na afloop tijd was voor foto’s vroeg ze of ik mee op de foto ging. Nu ben ik de beroerdste niet, dus hier het resultaat. De show was trouwens hilarisch. Heb me heel goed vermaakt!

Zondag was het vroeg dag. We moesten namelijk op tijd de auto inladen en met alle spullen naar de locatie waar de rommelmarkt om 10.00 uur zou beginnen. Helaas was het mooi weer en daarom wat rustig, maar voor een eerste keer vond ik het niet slecht gaan. Opbrengst na aftrek van de kraamhuur was 35 euro. Kan beter en daarom gaan we het op Koninginnedag gewoon nog eens proberen.

Wat was het heerlijk weer afgelopen week he? Ik at de eerste raket van het jaar tijdens een wandelingetje in het park, studeerde in de tuin en we hebben ook al een keer buiten gegeten. Heerlijk! Bij het uitlaten van de hond van mijn ouders donderdag, zag ik dat de bloesem ook weer volop bloeit. Prachtig vind ik dat!

En we hebben ook al flink gezondigd. Ik ben gek op tompoucen, dus vroeg ik manlief oranjetompoucen mee te nemen toen hij boodschappen deed. Jammie! Eens kijken of we op Koninginnedag zelf ook nog iets lekkers kunnen vinden. Als de rommelmarkt succesvol is verlopen, hebben we dat wel verdiend!

Ik wens je alvast een hele fijne en gezellige Koninginnedag en een mooie nieuwe week!

4 Comments

  • Reply Marcella 29 april 2013 at 11:09

    Leuk overzicht, altijd goed om te lezen. Veel plezier morgen op de markt en een fijne week!

    • Reply Monique 29 april 2013 at 22:33

      Dankjewel, voor jou hetzelfde!

  • Reply Mieke 29 april 2013 at 11:25

    Ziet er weer fijn uit allemaal! Gaaf ook, de foto met Jandino.
    En ik heb ook net een oranje tompouce op… Mjam!

    • Reply Monique 29 april 2013 at 22:34

      Ja ik ben toch blij dat we het gedaan hebben. Al voelt het op het moment zelf wel een beetje ‘groupie-achtig’ 😉 Lekker zijn ze hè?

    Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.