FAVORIET OP VRIJDAG

Friday Favourites #8

15 maart 2013

 

Vorige week zondag bestond vooral uit bijkomen van het feestje van de vorige avond, opruimen en Agricola spelen. Lekker ontspannen dus. We hadden best wat taart over van zaterdag, dus daar heb ik de afgelopen week nog lekker van genoten. Als ik de foto van die cheesecake zie, krijg ik er spontaan weer zin in!

Natuurlijk moest al die taart er ook weer af, dus was het weer tijd voor XCO! We zijn bijna klaar met deze ‘release’ en dat betekent dat we per april nieuwe oefeningen op nieuwe muziek krijgen. Ik heb de nieuwe tracklist al bekeken en die ziet er veelbelovend uit. Kan niet wachten! Overigens heb ik me gisteren ook opgegeven voor een XCO demo, eind maart bij Men At Work. Samen met mijn medeXCO-fanaten namens Health City XCO promoten in een kledingwinkel. Ik ben benieuwd…

Helaas deed de winter de afgelopen week ook weer zijn intrede, compleet met sneeuw en vrieskou. Woensdagochtend was het zelfs -13 graden! De temperatuur ligt inmiddels weer boven het vriespunt, maar lente is het nog niet bepaald. En als ik de voorspelling voor de komende week bekijk, hoeven we die binnenkort ook nog niet te verwachten. Gelukkig zijn de tulpen die ik voor mijn verjaardag van mijn tante kreeg heel mooi opengegaan. Lente in huis is in ieder geval iets.

Woensdag waagde ik me aan mijn eerste maïssoep, met daarbij zelfgebakken tortillachips. Leuk om te maken en heel lekker! Ik ben vergeten van de soep een foto te maken, maar het recept komt aanstaande zondag op mijn blog. Het is echt een aanrader namelijk!

Afgelopen week kwam mijn moeder met de hond langs en kijk hem nu eens zitten daar op de deurmat. Soms zou ik zo graag zelf een hondje willen, maar rationeel weet ik dat dat geen handig idee is. Het beestje zou teveel alleen zijn en wij te beperkt in ons gaan en staan. Dan maar af en toe een hondje op bezoek! Iets met lusten en lasten 🙂

Fijn weekend!

3 Comments

 • Reply Saar 15 maart 2013 at 19:19

  Een ‘leen-hond’ is ook leuk! Fijn weekend!

 • Reply Mieke 15 maart 2013 at 22:50

  Ooh, jullie hadden echt veel sneeuw! En kou! Dat is ons gelukkig een beetje bespaard gebleven.
  En leuk, dat er weer een soep-recept op je blog komt. De vorige was hier een succes (de pompoensoep).

 • Reply Marcella 17 maart 2013 at 21:12

  -13 is wel heul koud, dat bleef ons nog bespaard. Maar ik word nog niet heel blij van de weersvooruitzichten..l

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.