FAVORIET OP VRIJDAG

Friday Favourites #6

22 februari 2013

Zaterdag bracht ik de dag door in Utrecht voor de praktijktraining Voorlichting en Presenteren. Mijn presentatie ging goed, dus ik ging moe maar tevreden weer naar huis. Na het eten ging ik samen met manlief naar een feest van mijn schoonzus, die middenin de bossen van alles had georganiseerd omdat ze 30 werd. Er was onder andere een enorm kampvuur, waar ik samen met een muzikale vriendin op gitaar liedjes zong.

Mijn favoriete ontbijtje is al tijden een kommetje magere Franse kwark met cruesli met noten. Ik eet het elke ochtend samen met een flinke kop vers gezette koffie.

Maandag was het zover: de Huishoudbeurs. Samen met mama keek ik er mijn ogen uit. Vooral het enorme aantal trolleys was indrukwekkend. Heel moe, maar met een leuke dag achter de rug aten we ’s avonds bij mijn favoriete wokrestaurant. Een mooie afsluiter van een gezellige dag!

Dinsdag was ik moe en heb ik thuis gestudeerd. Woensdag en donderdag heb ik weer in de bieb gezeten, want ik vind dat een steeds fijner plekje om te studeren. Helemaal sinds ik heb ontdekt dat ze er overheerlijke latte macchiato’s serveren. Toen ik mijn fiets parkeerde, zag ik op de grond staan ‘Mijn fiets werd hier gestolen’. Ik besloot hem gewoon te laten staan. Gelukkig stond hij er aan het eind van de dag nog!

Woensdagavond hadden we ook onze vierde les bachata. We krijgen het steeds beter onder de knie en mogen aan het eind van de les ook altijd een filmpje maken van onze dansleraar en -lerares, zodat we het figuur thuis kunnen oefenen.

4 Comments

 • Reply Mieke 22 februari 2013 at 17:24

  Klinkt weer als een fijne week! Leuke foto’s weer.

 • Reply Eva 23 februari 2013 at 15:10

  Leeeuk! 🙂 En die trolleys inderdaad zeg, ik ben een keer naar de Libelle zomerweek geweest, je struikelde daar echt over die dingen.

 • Reply Marcella 24 februari 2013 at 22:41

  Mooi overzicht, op naar een nieuwe fijne week!

 • Reply Miranda 25 februari 2013 at 14:00

  Leuke week, en wat ziet die wokmaaltijd er heeeeerlijk uit!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.