FAVORIET OP VRIJDAG

Friday Favourites #12

19 april 2013

En toen was het alweer vrijdag… Jeetje wat vliegt de tijd! Hier volgen mijn hoogtepunten van de afgelopen week. Lees je mee?

Zondag maakten we zelf een pizza. Volgens mij hebben we dat nog maar één keer eerder gedaan, maar ik ben zeker van plan het vaker te doen. Jammie wat was dat lekker! We maakten vier kwarten met verschillende ingrediënten, zodat we overal wat van konden proeven.

Dinsdag was een belangrijke dag. Om 10.15 uur had ik namelijk mijn examen Persoonlijkheidsleer gepland. Het weekend en de maandag voorafgaand heb ik daarom vrijwel alleen besteed aan leren. En met succes, want het examen ging me goed af! Dat is in elk geval mijn gevoel, want de officiële uitslag moet nog volgen. Het kan maximaal vier weken duren, maar ik hoop natuurlijk dat het veel eerder nagekeken is.

Woensdagmiddag ging ik lunchen met een vriendin. We hadden via Social Deal een tweegangenlunch inclusief drankje voor 8 euro per persoon gekocht. Het was heerlijk, maar daar was helaas geen mogelijkheid om buiten te zitten. Dus besloten we na afloop nog wat zon te pakken op het terras. Wat was het heerlijk lenteweer! Ik besloot daarom gisteren mijn nagels in een lentetintje te lakken. De kleur is ‘mint candy apple’ van Essie. Ik vind het een heerlijk fris kleurtje!

Woensdagavond had ik weer een trainingsavond van de Kindertelefoon. Omdat seksualiteit een onderwerp is dat we aan de telefoon veelvuldig gaan tegenkomen, stond de hele avond in het teken van, jawel, seks. Het was veel minder beladen en lastig dan ik vooraf had verwacht en zoals alle trainingsavonden was ook dit weer een hele leerzame. Binnenkort ga ik starten met bellen onder leiding van een mentor… Spannend! Deze week stond onze enige mannelijke vrijwilliger in een regionale krant. Het artikel ging over het feit dat de Kindertelefoon naarstig op zoek is naar mannelijke vrijwilligers. Blijkbaar is dat toch iets wat meiden sneller overwegen dan jongens 🙂

Donderdag begon ik de dag sportief met een uurtje pump. Ik heb daarna wat in huis gerommeld en ’s avonds hielp ik manlief die de kozijnen van het slaapkamerraam wilde schuren. Ik moest de ladder vasthouden, maar vond het doodeng om te zien hoe hij daar helemaal boven stond te wankelen (voor mijn gevoel dan, in werkelijkheid stond hij vrij stabiel). Morgen willen we de boel boven gaan schilderen, dus ik hoop op droog weer met een zonnetje!

Ik ontdekte een theevariatie van Pickwick waar ik nu al fan van ben. Vier fruitsmaken met allemaal een basis van rooibos. Zonder theïne en dus gezonder dan gewone of groene thee. Ik heb nu twee smaken geproefd en vind ze allebei heerlijk! Over fruit gesproken, ik heb de laatste tijd heel veel zin in fruit. Vandaag maakte ik een fruithapje voor mezelf met kiwi en banaan. Lekker!

Het weekend staat in het teken van klussen (morgen) en zondag gaan we met een hoop oude spullen op een rommelmarkt staan. Zijn we van de spullen af en hopelijk verdienen we er nog een leuk centje mee. Ik heb dat nog nooit gedaan, dus ben erg benieuwd hoe het bevalt! Hebben jullie weleens op een rommelmarkt gestaan? Tips zijn meer dan welkom!

Fijn weekend!

2 Comments

 • Reply Marcella 19 april 2013 at 21:51

  Leuk lijstje, fijn weekend!!

 • Reply Bianca 24 april 2013 at 19:30

  Heerlijk die terrasfoto!
  Toevallige maakte ik ook gevulde paddenstoel en deze week en heb ik dezelfde thee gekocht =D

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.