FAVORIET OP VRIJDAG

Friday Favourites #10

5 april 2013

Vorige week zaterdag ging mijn grote kleine nichtje van zeven op voor haar zwemdiploma A. Ze deed het heel goed en wij waren supertrots op haar.

Vorig weekend was het natuurlijk ook Pasen. Om de vele paaseitjes en uitgebreide brunch die mijn ouders hadden voorbereid wat te laten zakken, besloten we ’s middags even te gaan geocachen in de buurt. We vonden er twee en hadden weer genoeg ruimte om diezelfde avond te kunnen gourmetten. Op tweede paasdag gingen we er ook even met mijn zwager en zijn kinderen op uit. Zij hadden nog niet eerder gegeocached, maar vonden het meteen spannend en leuk.

Voor de paasdagen kocht ik een mintgroene blazer, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Het is echt een lentekleurtje en gezien het tegenvallende weer kan ik ‘m prima aan. Ik zoek alleen nog wel een paar shirtjes die er leuk onder kunnen.

De afgelopen weken stonden in het teken van het vak Persoonlijkheidsleer. Op 16 april heb ik examen en ik heb alle leerstof inmiddels samengevat, maar moet nog wel flink aan de bak de komende anderhalve week. Duimen jullie mee voor een goed resultaat?

De foto van de courgettes is een beetje een grapje. Lidl heeft wel vaker van dat soort speciale groente en fruitsoorten tijdelijk in haar assortiment. Ik had toevallig courgettes nodig, dus besloot ik deze ‘bolcourgettes’ eens mee te nemen. Ze smaken overigens niet anders en zijn ook iets lastiger in blokjes van 1 cm te snijden dan de gewone variant 😉

Fijn weekend!

2 Comments

 • Reply Mieke 6 april 2013 at 09:27

  Klinkt weer als een fijne week.
  En leuk, je mintgroene blazer. Ik kocht een broek in dezelfde kleur. Echt een lentegevoel krijg je als je die kleur draagt inderdaad!

 • Reply Marcella 8 april 2013 at 16:50

  Leuk lijstje! Geocachen wil ik ook eens doen, klinkt leuk! En die blazer is erg vrolijk, heel leuk!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.