FAVORIET OP VRIJDAG

Favoriet op Vrijdag | 13 Reasons Why, Skwish en Kipling sandaaltjes

9 juni 2017

Welkom in een splinternieuwe rubriek op Moonoloog.nl! Ik weet dat het niet bijster origineel is om op vrijdag met een favorietenblogje te komen. Ik heb er daarom goed over nagedacht of ik het wel moest doen. Maar aangezien ik het zo leuk vind om jullie te inspireren heb ik besloten het gewoon te doen. Wat kun je dan zoal verwachten? Elke vrijdag deel ik een of meerdere favorieten van mezelf. Dat kan een product zijn dat ik in de afgelopen week heb ontdekt, een activiteit, film, liedje, uitje, recept, you name it. Van alles dus. En dat maakt deze rubriek ook zo leuk, want ik weet nu al dat ik er tot in het oneindige mee door kan gaan. Let’s go!

Favoriete serie: 13 Reasons Why

Het heeft even geduurd, maar eindelijk volg ik weer een nieuwe serie op Netflix. En niet zomaar, ik ben hooked! In 13 Reasons Why volgen we tiener Clay Jensen op zoek naar het verhaal achter klasgenote en crush Hannah Baker en haar beslissing om een eind aan haar leven te maken. Zeker heftig op momenten, meeslepend, enorm spannend en goed in elkaar gezet. Dat alles maakt dat je niet wilt stoppen met kijken. Als het even kon zou ik dus zo alle beschikbare afleveringen achter elkaar wegkijken, maar helaas gaat dat niet. En gelukkig maar, want anders zou ik er in twee dagen doorheen zijn en dat vind ik zonde.

Favoriet speelgoed: Skwish

Quinn begint, nu hij 7 maanden is, echt interesse te krijgen in speelgoed. Waar hij iets eerst alleen maar een beetje probeerde vast te pakken en het niet zoveel uitmaakte of dat iets een stuk speelgoed of een ander voorwerp was, begint hij dingen nu echt van alle kanten te bekijken en ermee te rammelen. De Skwish stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar gek genoeg vergat ik om hem op Quinn zijn kraamfeestverlanglijst te zetten. En dus bestelde ik hem een paar weken geleden zelf. Ik kocht ‘m trouwens gewoon bij Bol.com, maar daar is hij zo te zien momenteel niet leverbaar. Maar het ding ziet er niet alleen leuk uit, het is ook een dikke hit bij mijn baby, die er naar hartelust mee rammelt, het in zijn mond stopt en van alle kanten bestudeert.

Favoriete mode: Kipling sandaaltjes

Een week of twee geleden bracht ik Lise naar de gastouder met aan haar voeten de rode Saltwater Sandals die ze vorig jaar zomer zoveel heeft gedragen.

Ergens was ik al bang dat ze niet lang meer zouden passen, maar ze had ze alweer een aantal keer zonder problemen aan gehad. Maar die dag bij de gastouder klaagde hij blijkbaar over het feit dat haar tenen over de rand kwamen en weigerde toen verder te lopen. Oeps. Twee dagen later gingen we de stad in en na een aantal verschillende soorten en merken sandaaltjes aan te hebben gehad zei ze bij de Kipling sandaaltjes dat ze ‘lekker zacht!’ zaten en ze vond ze eigenlijk ook het mooist. Ik ook, dus dat kwam goed uit. Ze mocht ze meteen aanhouden, zoals ik als kind ook altijd wilde als ik nieuwe schoenen had gekregen. Hele fijne sandaaltjes met een centimeter groeiruimte, dus ik hoop echt dat ze de zomer ermee door kan.

Tot zover deze eerste ‘Favoriet op Vrijdag’! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden 🙂 Wat is op dit moment jouw favoriete serie?

6 Comments

 • Reply Essma 9 juni 2017 at 07:42

  13 reasons why heb ik afgekeken en was zeker verslavend! Momenteel volgen we Riverdale

 • Reply Joyce 9 juni 2017 at 08:19

  Mooie sandaaltjes! 13 reasons why staat nog op mijn te kijken lijstje. Maar eerst vandaag orange is the new black! 😀

 • Reply Leonie van Mil 9 juni 2017 at 08:31

  13reasons why ook helemaal mijn favoriet. En wat een grappig ding die Skwish

 • Reply Fem 9 juni 2017 at 08:32

  Mijn dochter heeft exact dezelfde sandaaltjes! Mooi!

 • Reply Jodi - lieftjuis 9 juni 2017 at 10:55

  13 readings why en kipling sandalen staan ook hier in de favorieten

 • Reply Vlijtig Liesje 9 juni 2017 at 11:33

  Ik vond Thirteen Reasons Why ook heel mooi .Terwijl ik er eerst niet eens aan wou beginnen. Maar toen ik eenmaal begon kreeg het verhaal me meteen in zijn greep.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.