MODE SHOPPEN

Nieuw: Zwangerschaps- en kinderkleding bij Bol.com

24 februari 2016

bol1

Ik heb een leuk nieuwtje! Sinds vandaag kunnen mama’s en papa’s (to be) naast speelgoed en boeken bij Bol.com namelijk ook terecht voor de hipste kinderkleding en zwangerschapskleding. Je hebt er de keus uit meer dan tachtig verschillende merken, waaronder Tumble ‘N Dry, Name It, nOeser, Noppies, Cakewalk en Supermom.

Zwangerschapskleding bij Bol.com

Voor mij momenteel niet aan de orde, maar ik kan me zo voorstellen dat het voor veel zwangere vrouwen een uitkomst is dat ze bij Bol.com (nieuwe) zwangerschapskleding kunnen kopen. Toen ik zwanger was, merkte ik dat er voor zwangeren online nog weinig te shoppen viel, maar dit lijkt me zeker een stap in de goede richting. Ideaal ook dat je zwangerschapskleding van verschillende merken tegelijk kunt aanschaffen!

zwanger1

Kinderkleding bij Bol.com

Voor mama’s als ik die graag online shoppen voor hun kindjes is dit natuurlijk goed nieuws! Je kunt immers ’s avonds vanuit je luie stoel lekker rondneuzen en kleding van je favoriete merken in je winkelmandje gooien. Vanaf een bedrag van 20 euro is verzending gratis, in veel gevallen heb je het de volgende dag in huis en wat bij nader inzien toch niet goed past of niet leuk genoeg is, kun je gratis retourneren.

bol2

bol3

Een beetje gevaarlijk is het wel, want ik weet nu al dat wanneer ik binnenkort een keer een boek of ander item via Bol.com wil bestellen, ik automatisch even ga rondneuzen op de ‘kinderkledingafdeling’. Als verzending toch al gratis is, wordt de verleiding altijd groot om nog even verder te kijken. Ach, ik hou me maar vast aan de gedachte dat de lente en zomer eraan komen en Lise nog heel wat kleding voor het nieuwe seizoen nodig heeft!

Ben jij van plan zwangerschaps- en/of kinderkleding bij Bol.com te gaan shoppen?

1 reactie

  • Reply Wilma 24 februari 2016 at 13:37

    haha je zegt het al gevaarlijk dit!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.