MODE SHOPPEN

Zara Baby AW15 | shoplog & wishlist

9 september 2015

zara

Lise had dringend nieuwe pyjama’s nodig voor de komende herfst en winter en daarom nam ik haar vorige week mee naar de stad. Bij Primark slaagden we perfect! Op de terugweg liep ik langs Zara en ik kon niet anders dan heel even naar binnen stappen. Eenmaal binnen zag ik dat de nieuwe collectie in de rekken hing. En wow! Daar moest ik wel wat van meenemen…

Vorig jaar had Lise van die leuke longsleeves van Zara met een strikje bij de kraag. Ze kostten bijna niets en bleven ook na een aantal keer wassen mooi. Nu zag ik dat ze voor komend seizoen een soortgelijk shirtje hadden liggen. Dit keer niet met strikje, maar met een dubbel laagje stof aan de voorkant, waarvan het bovenste laagje doorschijnend is en stipjes heeft. Het zag er zo schattig uit dat ik het liefst alle kleuren (volgens mij lagen er vijf) had meegenomen, maar ik hield me in en koos voor de twee die ik het mooist vond.

Ik zag die middag nog veel meer moois, maar had niet meer zoveel tijd. Op mijn weg naar de kassa liep ik langs het rek mutsen en sjaals. Ik zette Lise een aantal mutsen op, maar geen van allen vond ik mooi genoeg om mee te nemen. Toen zag ik dat er ook van die tunnelsjaals hingen. Echt iets voor Lise en super leuk te combineren met de shirtjes. Ik koos het sjaaltje uit dat ik het beste bij haar vond passen en nam het mee.

zara1

Leuk toch? De shirtjes kosten €5,95 per stuk. De sjaal kost €6,95.

Toevallig waren we afgelopen zaterdag in Den Bosch ook even bij Zara binnengelopen. Ik had net een paar broeken van Lise naar zolder gedaan, omdat de pijpen te kort waren geworden. Een nieuwe broek kon ze dus wel gebruiken. Ik ging voor een mooie lichtgrijze skinny jeans. Ik snuffelde ook nog even door de rekken en zag doen een schattig roze truitje hangen met witte streepjes en rode sterren erop.

zara3

Voor de jeans betaalde ik €14,95. Het truitje kost €9,95.

zara2

Natuurlijk is er nog veel meer van de nieuwe collectie dat ik zonder twijfel in Lise’s kast zou willen hangen. Ik kan dan ook niet beloven dat ik niet zeer binnenkort nog een online bestelling plaats. Omdat ik eerst even wil bekijken wat Lise nu precies aan herfst- en winterkleding heeft in maat 92, heb ik alvast een soort ‘wishlist’ gemaakt in de vorm van een collage.

zara

Wat vind jij van mijn aankoopjes én de items in de collage?

9 Comments

 • Reply Simone 9 september 2015 at 06:10

  De zara is voor meisjes zo leuk!!! Toffe kleertjes weer :).

 • Reply Madelon 9 september 2015 at 09:03

  Ik shop heel graag bij Zara voor mijn zoontje. De kleding is ook van goede kwaliteit.

  • Reply Monique 10 september 2015 at 22:32

   Vind ik ook ja! Blijft ook na vaak wassen mooi 🙂

 • Reply Jennifer 9 september 2015 at 12:56

  Ik kijk soms stiekem met een schuin oog naar de meisjesafdeling, maar het liefst kom ik op de jongensafdeling voor Melle natuurlijk. De meisjeskleertjes zijn ook super tof bij Zara!

  • Reply Monique 10 september 2015 at 22:33

   Ik kijk ook altijd met een schuin oog naar de jongensafdeling. Vind vooral de broekjes daar erg tof!

 • Reply Malou 9 september 2015 at 13:35

  Zara heeft zulke leuke kinderkleding!

 • Reply Marike 9 september 2015 at 21:13

  Wat een mooie kleding voor meisjes! 🙂

 • Reply Lieke 10 september 2015 at 11:15

  Leuk ik heb ook een hele uitgebreide wishlist van de Zara voor Mason! Zulke leuke collecties weer!

 • Reply marjon 13 september 2015 at 09:40

  Wat een leuke kleren. Zara heeft geregeld wel wat leuks voor de kinderen 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.