MODE

Win een zilveren initial ketting van Selected Jewels! *

17 december 2019
initial ketting van selected jewels

Ben jij net zo dol op minimalistische sieraden als ik, hou je van personaliseren en draag je je dierbare(n) graag dichtbij je? Lees dan vooral even verder, want zo net voor het einde van het jaar mag ik een heel mooi sieraad van Selected Jewels weggeven! Ik ga ervoor zorgen dat de winnaar het nog voor kerst in huis heeft, zodat het als prachtig cadeautje onder de boom kan.

Selected Jewels heeft een uitgebreide collectie met 925 sterling zilveren sieraden. De sieraden kenmerken zich door een gebalanceerd uiterlijk en mooie details, waarmee ze perfect binnen de minimalistische trend van nu passen. Met een zeer uitgebreide collectie bestaande uit armbanden, oorbellen, kettingen en ringen is er voor iedereen wel een passend sieraad te vinden. Bovendien kun je de sieraden van Selected Jewels eenvoudig online bestellen. Boven de €50,- is verzending gratis en als de sieraden je niet bevallen, mag je ze kosteloos retourneren.

Winnen: zilveren initial ketting van Selected Jewels!

Mijn absolute favoriet binnen de collectie van Selected Jewels is de ‘Lynn Mikki’ initial ketting. Dit is een minimalistische 925 sterling zilveren collier met en subtiel gepersonaliseerd detail in de vorm van een letter (initiaal). De ketting is voor elke letter van het alfabet beschikbaar. Je kunt de initial ketting los dragen, of je kunt layers creëren met meerdere initialen door meerdere initial kettingen over elkaar te dragen. De ketting is in lengte verstelbaar van minimaal 38 tot maximaal 42 centimeter en sluit met behulp van een karabijnslotje.

Wat moet je doen om kans te maken?

Vind jij deze ketting onwijs mooi voor jezelf of wil je hem graag iemand cadeau doen? Waag dan zeker even een kansje! Laat onder deze blogpost of onder de post op Facebook een reactie achter waarin je laat weten welke ketting (met welke letter dus) je graag zou willen winnen. Helemaal leuk als je er ook bij vermeldt wiens letter dit is en waarom deze persoon speciaal is voor jou. Zorg er bovendien voor dat je Moonoloog volgt op Facebook en Instagram. Deze winactie delen op social media of iemand taggen die je er graag van op de hoogte brengt is niet verplicht, maar waardeer ik zoals altijd wel heel erg 🙂

De winactie sluit op 20 december 2019 om 12:00 uur. Die middag nog zal ik onder alle deelnemers een winnaar loten, die persoonlijk bericht ontvangt. We gaan ons best doen om ervoor te zorgen dat diegene de ketting dan nog voor kerst in huis heeft!

Veel succes!

*Disclaimer

9 Comments

 • Reply Anneke 17 december 2019 at 08:59

  Wow wat een mooi cadeau. Voor mij zou het de L worden van Lilly mijn kleindochter. Zij aast op mijn ketting maar die weiger ik te geven 😂. Als
  Zij word superblij als ze er zelf 1 zou mogen dragen met haar letter. Ze verdient dat. Haar leven is nu al niet zo makkelijk.

 • Reply Francis Akerboom 17 december 2019 at 09:19

  Mijn eerste gedachte is de voorletter van 1 van mijn dochters. Maar kan natuurlijk niet kiezen. En mijn 2e gedachte en mijn keuze is mijn eigen voorletter F. Ik ben eindelijk trots op mezelf en met deze ketting kan en mag ik dat laten zien. Deze is subtiel en ontzettend mooi.

 • Reply Lucie 17 december 2019 at 10:13

  Wat zou dit een prachtige geste zijn voor lieve K, die ik niet met name ga noemen, maar ze heeft al zóveel ellende in haar jonge leven meegemaakt… Ondanks dat is ze de meest positieve meid die ik ken, ze gaat voor alles wat ze doet en niet normaal, slaagt óók nog eens cum laude voor elk examen! En je gelooft het bijna niet, daarnaast maakt ze ook nog eens tijd en energie vrij voor vrijwilligerswerk, zonder dat haar lief zich tekort gedaan voelt! Kortom één grote lofzang voor dit meisje waar velen een voorbeeld aan zouden kunnen nemen! Een schitterend sieraad voor een juweel van een meid!

 • Reply Liana 17 december 2019 at 11:19

  Ik zou graag een ketting met een L winnen aangezien ik wel hou van minimalistische sieraden als deze (en ik ben vandaag jarig, dus het zou een tof verjaardagscadeau zijn haha)

 • Reply Patricia Lubbertje 17 december 2019 at 15:07

  Ik wil deze ketting graag winnen voor mijn vrouw, met de letter J. Ze is zwanger van ons zoontje en ik ben enorm trots op haar. Ze doet zo veel voor mij en onze kinderen, ze betekend de wereld voor mij. Daarom gun ik haar deze mooie ketting.

 • Reply gerrie florissen 17 december 2019 at 18:31

  ik zou dolgraag onze kleindochter Yvette een ketting geven met een Y.
  Onze lieve kleindochter is altijd vrolijk en behulpzaam.
  Ik heb 16 dagen in het ziekenhuis gelegen. ze kwam me iedere dag opzoeken in het ziekenhuis
  toen ik weer thuis was heeft ze me de eerste twee weken iedere avond op bed gelegd.
  Ze zit pas in 2 havo. Ze is de enigste in de klas die geen onvoldoende staat voor al haar vakken.
  Ze is 28 december jarig en wat zou het super zijn als ik haar met een mooi sieraad mag verrassen. Een mooie dierbare herinnering aan haar oma van 86

 • Reply Jolanda Fransen 18 december 2019 at 14:42

  super leuke actie zou graag meedoen en als ik win kan ik de 2 belangrijkste mannen in mijn leven, Rombout en Roy altijd bij me dragen.

 • Reply Marian B 18 december 2019 at 20:32

  Een naamketting vind ik voor mezelf niet zo leuk meer, maar eentje met alleen mijn initiaal vind ik dan wel weer leuk! De M zou mooi zijn!

 • Reply Rory 23 december 2019 at 18:35

  Prachtig! Iets wat ik heel graag zou dragen. Ik denk aan de letter ‘M’. Die staat voor mij voor ‘Maureen’ (mijn moeder), ‘Mila’ (mijn dochter), maar ook voor ‘mama’ (ik). Een driedubbele betekenis dus ❤️

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.