MODE REVIEW

Verkleden met Souza!

19 september 2016

verkleden met souza!

Een tijdje geleden stond de postbode aan de deur een mooie grote doos van Souza!. Lise is dol op verkleden en ik wist dat Souza! onder andere prachtige verkleedkleding in haar assortiment heeft. Ik hoopte dus heel erg dat er een mooi pakje voor Lise in zou zitten. We besloten meteen maar te gaan kijken… Ben je al nieuwsgierig?

souza2

Roze, sterren en zilveren glitters kwamen ons tegemoet toen we de doos openmaakten. Lise kon een ‘wooooow’ niet onderdrukken en geef haar eens ongelijk. Van zulke mooie (verkleed)kleding droomt toch elk klein meisje?

souza3

Het is een elfenset, genaamd ‘Jolette’, die bestaat uit vleugeltjes en een roze rokje met twee lagen tule en een satijnen onderrok. Zowel de bovenste laag van de rok als de vleugels zijn versierd met glinsterende glittersterren en de tailleband is van zilverkleurige elastiek. De vleugeltjes zijn aan elkaar verbonden door middel van een zilverkleurige ster en met een elastisch gerimpeld bandje kunnen ze om de armpjes gedaan worden.

souza4

Het setje is voor kindjes met een lengte tussen 98 en 110cm, overeenkomend met een leeftijd van 3 tot 5 jaar. Hoewel het Lise nog iets te ruim zit, kon ze natuurlijk niet wachten het te passen. Feetje in de dop!

souza5

En dat je er ook prima mee de fiets op kunt stappen, laat Lise hierboven zien. Overigens vond ze de vleugeltjes bij het spelen al snel ‘in de weg zitten’, dus die hebben we af gedaan. Maar het rokje moest en zou de rest van de avond aan blijven.

Het elfensetje is een mooie aanvulling op de verkleedkleding die Lise al heeft, namelijk een roze glitterjurkje en een roodkapje-outfit. Bovendien is het altijd leuk wat extra verkleedkleding in huis te hebben voor als er vriendinnetjes komen spelen.

Elfenset Jolette heeft een adviesprijs van €27,95 en is onder andere te koop bij Ilovespeelgoed.nl.

Houdt jouw kindje ook zo van verkleden?

Product(en) in dit artikel zijn mij toegestuurd door een merk of bedrijf.

5 Comments

 • Reply Charlotte 19 september 2016 at 10:24

  Prachtig setje! Souza heeft zo’n mooie spullen!

  • Reply Monique 19 september 2016 at 14:52

   Thanks! Ja he, vind ik ook 🙂

 • Reply tineke 19 september 2016 at 12:58

  Ah, wat een lief setje! <3 Kan niet wachten tot mijn bijna-peuter een beetje interesse krijgt in verkleden. Lijkt me zo gezellig 😀 (tot ze ze niet meer uit wil trekken misschien :P)

  • Reply Monique 19 september 2016 at 14:49

   Dat is ook super leuk en gezellig! Helemaal nu de wat koudere periode eraan komt is het een hele leuke binnenactiviteit. Haha, dat niet meer willen uittrekken komt hier gelukkig nog niet voor, maar dat lijkt me ook weleens lastig ja.

 • Reply Cindy - levenalsmama.nl 19 september 2016 at 22:18

  Oh wat super schattig! Mijn dochtertje vind verkleden de ene keer wel leuk, de andere keer niet. Vandaag heeft ze nog de hele dag in een prinsessenjurk gelopen toevallig 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.