MODE SHOPPEN TIPS

Tip: HEMA nachthemd + poppen nachthemd

12 augustus 2016

verrassing

Een paar dagen geleden gingen we een middagje shoppen in Middelburg. Ik vind dat een ontzettend gezellige stad! Zoals in veel plaatsen vind je ook in het centrum van Middelburg een filiaal van HEMA. Daar deed ik een aankoop voor Lise die ik graag even met je wil delen, omdat ik er zo enthousiast over ben.

Laat ik allereerst even zeggen dat HEMA een van mijn favoriete winkels is. Of ik nu even snel een leuke kaart of inpakpapier nodig heb, kinderkleding of gewoon leuke hebbedingetjes voor in huis. Ik slaag er vrijwel altijd. Gevaarlijk is het in zekere zin trouwens ook wel, want net als bij Action loop ik ook HEMA bijna nooit uit zonder dingen die ik vooraf niet van plan was te kopen.

Goed, ik liep de winkel dus even in. M, mijn broertje en Lise waren even rondneuzen in een andere winkel dus ik kon even op mijn gemakje rondneuzen. Ik wilde kijken voor een nachthemd voor mezelf voor rond de bevalling en kraamweek. En aangezien Lise niet zoveel pyjama’s meer heeft die ze nog goed past, wilde ik ook bij de kindernachtmode even kijken.

Voor mezelf kocht ik dit vrij eenvoudige zwarte nachthemd in een heel fijn soepel stofje. Bij het rek met kinderpyjama’s viel mijn oog direct op een lichtroze nachthemd van Jip en Janneke met kleine gouden sterren. Die besloot ik mee te nemen in maat 98/104. Ik betaalde er €10,- voor. Wat ik later pas zag, was dat er van precies hetzelfde stofje een klein nachthemdje voor de pop bij zit. Hoe schattig! Helaas kan ik hem online niet vinden, maar dit nachthemd van Jip en Janneke lijkt er een beetje op.

Gistermiddag was het zulk slecht weer dat ik besloot Lise voor het avondeten al haar nieuwe nachthemd aan te trekken. En haar pop natuurlijk ook. Om het gezellige plaatje compleet te maken aten we ook nog eens pannenkoeken. Is ze niet om op te vreten zo?

nachthemd

Ik vind het een geweldige vondst van HEMA om er zo’n klein nachthemdje in dezelfde stof bij te doen. Lise werd ook helemaal enthousiast toen ze doorkreeg dat haar pop dat inimini-jurkje ook echt aan kon. Nu ik dit schrijf liggen ze samen in hun nieuwe pyjama te slapen. Ik kijk nu al uit naar het moment dat ik haar morgenvroeg uit bed haal en ze samen met ‘baby’ in matchende outfit aan de ontbijttafel zit.

nachthemd2

nachthemd3

Kende jij deze nachthemden van HEMA? En ben jij net zo dol op de winkel als ik?

14 Comments

 • Reply Stefanie 12 augustus 2016 at 07:16

  Super schattig he! Ik heb vorigjaar bij de hema voor mijn meiden shortama’s gekocht en daar zat dan een nachthempje bij voor de pop, dat vonden mijn meiden ook super leuk! Ik koop ook graag bij de hema, hebben ze altijd leuke dingen 🙂

  • Reply Monique 12 augustus 2016 at 16:27

   Ah leuk zeg! Bij de shortama’s die ik zag hangen zat volgens mij niets. Anders had ik er daar misschien ook nog wel eentje van meegenomen 😉

 • Reply Marjon 12 augustus 2016 at 08:02

  Wat leuk zo’n nachthemdje voor de pop erbij.
  Hema vind ik ook altijd een leuke winkel.

 • Reply MetMirjam 12 augustus 2016 at 08:12

  Aaah dit is echt zo schattig!! Ik zocht een keer een andere versie maar die was toen uitverkocht. Hema is echt een super winkel!

 • Reply Vlijtig Liesje 12 augustus 2016 at 11:36

  Ik ben ook dol op de Hema en kom er elke week. Het is zeker een leuke vondst om zo’n nachtpon ook in poppenformaat aan te bieden.

 • Reply Tamara 12 augustus 2016 at 15:07

  Wat super schattig! Vroeg had ik ook 2 nachthemd met matchende pyjama voor mijn pop

  • Reply Monique 12 augustus 2016 at 16:28

   Oh dat doen ze dus echt al lang! En ik maar denken dat het iets van de laatste tijd was… 🙂

 • Reply Janske 12 augustus 2016 at 16:05

  Jaaa ze zijn Zoooo cute!deze is ook weer super schattig! Ik hou van hema 😍

 • Reply Nathalie 12 augustus 2016 at 16:25

  Heel leuk! Ik ben gek op de HEMA! Ik heb zelf een jurkje van maat 62 ofzo wat een pop past hetzelfde als een jurkje in 86 wat nu past. Zal daar ook eens foto’s van maken voordat ik dat vergeet.

  • Reply Monique 12 augustus 2016 at 16:29

   Dat is natuurlijk ook een super leuk idee! Heel creatief!

 • Reply Cindy - levenalsmama.nl 12 augustus 2016 at 21:41

  Super leuk inderdaad! Ik heb ze al wel eens vaker gezien, en wilde ze ook nog halen voor mijn dochter. Maar steeds als ik daadwerkelijk in de Hema ben dan denk ik er op dat moment niet aan. Ik vind de hema ook een hele fijne winkel!

 • Reply Jeroen 13 augustus 2016 at 15:32

  Ze hebben inderdaad leuke dingetjes bij Hema. De klaarkast van de dochter wordt af en toe ook aangevuld met leuke shirtjes. Maar dit nachtkleedje is ook ontzettend leuk. Dringend nog eens een bezoekje brengen aan de plaatselijke Hema hier in België 🙂

 • Reply Sandra 16 augustus 2016 at 22:37

  Wat leuk (en lief)! Nooit gezien dat Hema dit had, snel eens kijken. Bedankt voor de tip.

 • Reply Simone 2 juni 2017 at 21:01

  Oh super leuk! Ik ben ook dol op de HEMA!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.