MODE

Inspiratie: strandjurkjes waarin je gezien wilt worden! *

16 mei 2020
strandjurkje

Zie jij jezelf ook al flaneren over het strand deze zomer? Of lekker een drankje doen in een strandtent? De mogelijkheden om ver weg op vakantie te gaan zijn dit jaar misschien heel beperkt, maar gelukkig heeft Nederland een enorme kustlijn en is vorig jaar zomer maar weer bewezen dat het ook hier heel mooi (en warm!) weer kan zijn. Weer dat tijdens een dagje strand vraagt om lekker luchtige strandkleding. Bij het schrijven van deze blogpost kreeg ik zin om linea recta naar het strand te rijden. Maak je klaar voor de nodige beach vibes, want ik ga je inspireren met de fijnste strandjurkjes voor deze zomer!

Maxi-jurken

Ik vind maxi-jurken geweldig mooi. Ze geven zo’n sierlijke, vrouwelijke en romantische vibe! Vooral als er een windje staat en je jurk mooi in de wind beweegt. De keuze is heel ruim als het gaat om stijl, kleur en print waardoor er altijd wel een jurk is die bij jou past. Kies voor het strand een jurk die niet te strak zit en gemaakt is van een lichte en luchtige stof. Daar kun je makkelijk in bewegen en je krijgt het er niet te warm in. Mijn persoonlijke favoriet van de drie jurken hieronder is de rechtse. Onder de foto’s die trouwens steeds de prijs van elke jurk en een directe link naar de shop waar je hem eventueel direct kunt bestellen.

Links: €49,99 – Midden: €69,99 – Rechts: €49,99

Off shoulder jurken

Ik vind de schouders een van de mooiste lichaamsdelen van een vrouw. Helemaal als ze mooi gebruind zijn door de zon. Ik snap het dus volledig als je ze op een zomerse dag lekker wilt showen. Een off shoulder jurk is daar het perfecte item voor. Stoer én sexy! Het is dan het mooist als je er een (bandeau)bikini zonder bandjes onder draagt. Helaas heb ik zelf een beetje een haat-liefde-verhouding met strapless jurken en tops. Ik heb een wat grotere cupmaat, waardoor ik een goede bh of bikini moet dragen voor voldoende stevigheid. De perfecte strapless bh of bikinitop heb ik helaas nog niet gevonden, waardoor ik de rubriek ‘jurken zonder bandjes’ altijd maar oversla. Maar mocht dat ooit veranderen, dan zou ik zonder twijfel gaan voor de middelste jurk. Prachtig!

Links: €59,99 – Midden: €49,99 – Rechts: € 59,99

Korte strandjurkjes

Hoe prachtig zo’n mooie lange strandjurk ook is, een kort jurkje voor erbij is echt een must. Wil je lekker rennen over het strand en door de branding met je kinderen of vind je het fijn als ook je benen wat zon krijgen tijdens je wandeling over het strand, dan is een kort strandjurkje een prima keus. Ook die heb je natuurlijk weer in allerlei soorten, maten, stijlen en patronen. Met dunne bandjes, wat dikkere bandjes of met mouwtjes. Hieronder drie hele verschillende jurkjes. Ik denk dat ik voor de middelste zou gaan. Vind de kleur blauw erg mooi en ik ben dol op streepjes!

Links: € 39,99 – Midden: € 29,99 – Rechts: € 39,99

En? Zijn de beach vibes een beetje overgekomen en kan jij net als ik niet wachten tot je het strand op mag? Welk van deze strandjurkjes is jouw favoriet?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.