MODE SHOPPEN

Shoplog HEMARKT & HEMA

17 september 2016

shoplog hemarkt

Gisteren was Lise een dagje bij mijn ouders en ben ik op mijn gemak zowel bij HEMA als HEMARKT (de HEMA outlet) gaan shoppen. Ik slaagde zowel voor de baby als voor Lise en kocht zelfs nog twee dingetjes voor mezelf. In deze shoplog laat ik je mijn aankopen zien.

Trouwe volgers weten dat HEMA een van mijn favoriete winkels is. Toch was ik gek genoeg nog nooit bij HEMARKT geweest. Daar vind je producten van oude collecties voor hele fijne prijsjes. Vaak gaat er meer dan de helft van de originele prijs af!

In eerste instantie was ik naar een winkelcentrum gereden waar de HEMARKT al maanden niet meer te vinden bleek te zijn. Een ‘gewone’ HEMA was er wel en dus stapte ik daar maar even binnen en scoorde in een mum van tijd twee kledingitems voor onze baby boy. Gelukkig wist hulplijn Janske me via Whatsapp even later de goede kant op te sturen en kon ik later die dag alsnog mijn eerste bezoekje aan de enige echte HEMA outlet brengen.

HEMARKT – wat kun je er kopen?

Bij binnenkomst viel mij meteen op dat er vooral erg veel kleding te koop is bij HEMARKT. En dat kwam goed uit, want dat was een van de dingen waar ik graag voor wilde kijken. Verder was er in het filiaal waar ik was een hoek met woonaccessoires, schrijfwaren, speelgoed en een gedeelte met make-up. Of dat bij alle HEMA outlets zo is weet ik natuurlijk niet.

hemarkt1

Hierboven zie je alles wat ik kocht voor de baby en voor Lise. De twee truitjes uiterst links op de foto kocht ik bij de gewone HEMA. De berentrui had ik al eerder gespot maar niet meegenomen. Nu besloot ik dat alsnog te doen.

Middenonder zie je een nachthemd met lange mouwen voor Lise. Frambozenrood met witte sterren. Erg tof! De originele prijs weet ik niet, maar nu betaalde ik er maar 4 euro voor. Schuin daarboven zie je een 3-pack rompers met lange mouwen voor de baby voor 5 euro.

Schuin daaronder een drietal onderbroekjes voor Lise – we zitten midden in het proces van zindelijk worden en het gaat nogal eens mis, dus onderbroekjes kunnen we altijd gebruiken – voor maar 2 euro. Precies dezelfde zag ik van de week trouwens bij de gewone HEMA hangen. Blij dat ik ze toen niet meegenomen heb!

En last but not least twee maillots, uiteraard eveneens voor Lise, in zwart en donkergrijs voor 3 euro. Perfect voor het najaar en de winter!

hemarkt2

En zoals gezegd ben ik ook voor mezelf geslaagd. Ik kocht zowaar een niet-zwangerschapskledingstuk. Namelijk het jasje links op de foto. Is het niet super tof?! Omdat ik nu natuurlijk een iets ander figuur heb dan wanneer ik niet zwanger ben, moest ik een beetje gokken welke maat ik het beste kon nemen. Uiteindelijk ben ik voor een L gegaan, want die zat het lekkerst bij mijn armen en schouders. Ik hoop dat hij niet te ruim zal zitten als ik hem over een tijdje echt kan gaan dragen. De originele prijs was 39,95 euro en ik betaalde er 15 euro voor.

En rechts zie je een big shirt dat zeker meegaat in mijn vluchttas voor de bevalling. Ik vind ‘m leuk! Afgeprijsd van 10 naar 5 euro. Ik kocht trouwens ook nog 3 hipsters voor mezelf, maar die heb ik op de foto maar achterwege gelaten. Volgens mij waren ze 3 euro per stuk.

Ik ben heel blij met mijn aankopen en ben zeker van plan vaker bij HEMARKT binnen te lopen. Ik vraag me alleen wel af hoe regelmatig daar nieuwe voorraad wordt geleverd. Wie het weet mag het zeggen!

Wat vind je van mijn geshopte items? En ben jij weleens bij HEMARKT geweest?

Afbeelding kinderkleding via Shutterstock.

7 Comments

 • Reply Nicole 17 september 2016 at 06:23

  Ik was dus gisteren ook bij de outlet maar dan in Weert. Daar vond ik dus alleen een rok voor mezelf en meer niet. Fay haar maat hadden ze niet echt ze zit echt in een tussenmaat en hier hadden ze ook niet zoveel kleding. Vond bij sommige dingen de korting ook tegenvallen. Bij een outlet verwacht ik dat het minstens de helft van de prijs is en dat was vaak niet eens..

  Leuke aankoopjes heb je gedaan trouwens en dat van de onderbroekjes herken ik! Bij Fay gaat het trouwens vaak mis tijdens het plassen zelf, dan plast ze over de bril haha!

 • Reply Minke - mamaminke.nl 17 september 2016 at 08:04

  Dat vest is super leuk! Misschien maar even langs de hemarkt hier in t centrum vandaag. Ben er nog nooit geweest dus ben benieuwd. Zo te zien kun je er goed slagen, leuk!

 • Reply Marjon 17 september 2016 at 08:04

  Roermond heeft in de oude v&d een hemarkt. Heb er ook al een paar leuke dingen gekocht. Ook daar veel kleding en paar andere dingen.
  Je jasje is er leuk! Hopelijk past het goed na de bevalling

 • Reply MetMirjam 17 september 2016 at 11:08

  Wat blijft het toch heerlijk om bij de Hema te shoppen! Ik moet zeggen dat ik bij de Hemarkt voorheen heel veel leuks spotte en er de laatste tijd niet meer zo goed kan slagen.

 • Reply Sonja 17 september 2016 at 12:14

  Die berentrui is leuk! Wij hebben in Zoetermeer nu ook een HEMARKT, toch eens een kijkje nemen!

 • Reply Jessica 17 september 2016 at 14:37

  Nog nooit bij een outlet geweest van de Hema, zie ook dat het hier niet echt in de buurt ziet. Maar als ik eens ergens in de buurt ben van waar die wel zit, ga ik zeker eens kijken!

 • Reply Cindy - levenalsmama.nl 19 september 2016 at 21:02

  Super leuk, ik ben ook wel fan van de HEMA en HEMARKT. Dat shirtje met die beertjes vind ik erg tof.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.