MODE

School Rocks! Nieuwe collectie Shoeby x Nicolette

5 september 2019
shoeby x nicolette

Soms belandt er een uitnodiging voor een perspresentatie in mijn inbox waar ik direct enthousiast van word. Daar móet ik dan gewoon bij zijn. Dit was er zo eentje. Shoeby en Nicolette van Dam presenteerden afgelopen dinsdag namelijk een nieuwe collectie voor meisjes: School Rocks! De voorgaande collecties van Shoeby x Nicolette vond ik geweldig, dus ik was heel benieuwd. En ik kan je alvast verklappen dat ook deze collectie weer super tof is. Ik wil zo’n beetje alles wel hebben voor Lise…

Het event vindt plaats bij Westerliefde, vlak naast de Westergasfabriek in Amsterdam. Een hele toffe locatie, die voor de gelegenheid is aangekleed met een knalroze loper en feestelijke ballonnen.

Na een welkomstwoord door Nicolette en Shoeby-oprichtster Mieke van Deursen, volgt een dansact waarin een heleboel meisjes de outfits op een speelse manier showen. Daarna krijgen we de mogelijkheid de items zelf van dichtbij te bekijken. Ik vind alles zó leuk! Het is echt de stijl waar ik Lise het liefst in zie. Meisjesachtig met een stoer randje. We mogen allemaal een item uitkiezen en na lang twijfelen ga ik voor het tattoo rokje. Dat zal haar vast geweldig staan!

Shoeby x Nicolette – School Rocks!

De School Rocks-collectie is alweer de vierde in de rij van succesvolle samenwerkingen tussen Shoeby en Nicolette van Dam. “Het is altijd een feestje om met Nicolette samen te werken. Ze weet precies wat de jonge meiden van nu leuk vinden. Dat zie je ook wanneer je haar volgt op Instagram. Het plezier dat ze heeft in het aankleden van haar eigen meiden zie je terug in de collectie”, vertelt Shoeby oprichtster Mieke van Deursen.

De nieuwe collectie is echt even anders dan de andere collecties maar je herkent nog steeds duidelijk het handschrift van Nicolette. “Ik wilde heel graag iets met bliksemschichtjes en het gevoel van tattoos maar nog steeds op een girly manier. Het mag best wat stoerder”, aldus Nicolette. Vanuit dit idee zijn Nicolette en de stylisten van Shoeby gaan tekenen en daaruit is deze coole School Rockscollectie tot stand gekomen. Omdat er bij de vorige collecties veel vraag was naar grotere maten is deze collectie verkrijgbaar t/m maat 152. Nu kunnen er nog meer mooie, leuke meiden in de outfits van Nicolette lopen. De jeans, het leatherlook jasje en de rock & roll sweater zijn ook verkrijgbaar in damesmaten.

School Rocks! by Nicolette is nu verkrijgbaar in alle 225 winkels van Shoeby en op Shoeby.nl.

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Shoeby x Nicolette? Is deze stijl ook echt iets voor jouw dochter(s)?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.