MODE

Quinn zijn eerste stapjes met Shoesme

13 oktober 2017

Mijn zoontje Quinn is nu 11 maanden oud en zijn ontwikkeling gaat razendsnel. Sinds kort trekt hij zich overal aan op en stapt hij langs de salontafel of de bank alsof hij nooit anders gedaan heeft. Het werd dus de hoogste tijd voor zijn eerste schoentjes!

Van Shoesme ontving ik voor Quinn een paar stoere Baby-Proof Smart schoentjes. Met een brede klittenbandsluiting voor snel en gemakkelijk aan- en uittrekken. Net als Lise’s eerste schoentjes koos ik voor het model ‘Smart Original’ dat in elke babyschoenencollectie van Shoesme terugkomt. Aangezien deze schoentjes bij Lise zo goed bevielen was die keuze snel gemaakt.

Inmiddels heeft Quinn zijn eerste schoentjes een aantal weken in bezit. Hij kan het zelf natuurlijk nog niet vertellen, maar ik weet gewoon zeker dat ze lekker zitten. Hij heeft er grip mee op onze gladde houten vloer en als we naar buiten gaan blijven zijn voetjes lekker warm. En, niet geheel onbelangrijk, ze maken zijn outfits helemaal af!

Het bruine leer van de schoentjes is soepel maar biedt tegelijkertijd de nodige stevigheid. De zool is antislip en buigt met de voetjes mee. De afwerking is zoals ik van Shoesme gewend ben helemaal top. En de schoentjes kunnen tegen een stootje. Leren lopen gaat immers met het nodige vallen en opstaan.

Om de juiste maat te bepalen maakte ik gebruik van het Shoesme meetsysteem. Daarmee bepaal je zelf eenvoudig de juiste schoenmaat voor je kleintje. In mijn eentje lukte dat niet, omdat Quinn natuurlijk nog niet los kan staan en ik zijn voetje wel in de juiste positie op het meetsysteem moest zetten. Maar met wat hulp van M ging dat toch vrij soepel en bleek Quinn een maat 21 nodig te hebben. De maten zijn trouwens inclusief groeiruimte, dus er is rekening gehouden met de snelle groei van kindervoeten.

Ik ben enorm blij met de stoere eerste schoentjes van Quinn en ben razend benieuwd wanneer hij er zijn eerste stapjes los mee gaat zetten!

De Shoesme Baby-Proof Smart eerste stapschoentjes zijn verkrijgbaar van maat 18 tot en met 22 in blauw of bruin, voor een prijs van €59,95.

Hoe oud was jouw kindje toen het toe was aan de eerste schoentjes?

1 reactie

  • Reply Nicole 15 oktober 2017 at 18:44

    Ik geloof dat Milo nu al maat 18/19 heeft dus ik ben benieuwd welke maat zijn eerste loopschoentjes zullen zijn.
    Bij Fay hadden we ze volgens mij pas echt toen ze zelfstandig liep en daarvoor liep ze op blote voeten (was ook lente/zomer)

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.