MODE PERSOONLIJK

Proud to be Fout met OppoSuits *

1 februari 2019

Ik houd wel van een verkleedfeestje op zijn tijd. Met carnaval in het verschiet ben ik dan ook al druk bezig met het bedenken van mijn outfits. Mijn nieuwe pak van OppoSuits trek ik deze carnaval sowieso uit de kast! En M vast ook, want we mochten allebei zo’n lekker fout doch stijlvol pak uitkiezen.

Je kent OppoSuits misschien van de bekende ‘foute kerstpakken’. Een regelrechte rage en als je het mij vraagt niet zonder reden. Ik vind ze tof! En een leuke variatie op de foute kersttrui. Doordat de print lekker over de top en fout is, maar het pak toch stijlvol, is het wat mij betreft het perfecte voorbeeld van een nette outfit met een grote knipoog.

Aangezien kerst alweer even achter ons ligt, komt de volgende gelegenheid waarvoor de pakken perfect zijn in beeld: carnaval. Tijdens dat feest kun je natuurlijk prima zo’n fout kerstpak aantrekken. Maar er is veel meer keus. Zo zijn er bijvoorbeeld pakken met tulpen-, Pac Man-, dollarbiljetten- of panterprint. Of wat dacht je van de all-over confetti-variant? Tijdens carnaval kan het eigenlijk niet gek genoeg en kun je je wat printjes betreft bij OppoSuits helemaal uitleven.

Onze pakken van Opposuits

Ik wist al vrij snel dat ik graag een pak wilde dat ik met meerdere gelegenheden aan kan. Of beter gezegd: feestjes. Geen kerstthema dus. Ik selecteerde een paar favorieten, maar wist eigenlijk al na die eerste selectie dat ik voor Lady Jag wilde gaan. Een echt pak voor nachtdieren. ‘Dit dames pak van Opposuits is aantrekkelijk gevaarlijk en verandert je in no-time in de koningin van de nacht. Go get’m pussycat!’ Jep. De productomschrijvingen op de website zijn echt hilarisch. Er zit een klein beetje oranje in de print verwerkt, waardoor hij eventueel gecombineerd met oranje top of blouse, ook heel goed kan voor een feestje op Koningsdag.

Om zeker te weten dat ik de juiste maat bestelde, nam ik zelf mijn maten op met een meetlint. Dat is wel een tip die ik je wil meegeven. De stof is namelijk niet rekbaar en daardoor is het extra belangrijk dat je de juiste maat bestelt. De pakken vallen ook eerder iets kleiner dan ruim, dus bij twijfel bestel je het beste een maatje groter.

M mocht ook een pak uitkiezen. Hij vond er heel veel leuk, maar koos uiteindelijk voor effen gekleurd pak The Orange. Niet per se de kleur die hem het beste staat (sorry schatje), maar natuurlijk wel erg leuk om ook op Koningsdag te kunnen dragen. Of wanneer het Nederlands elftal weer eens mag meedoen op een internationaal toernooi… De stropdas strikte ik trouwens voor hem, aan de hand van een afbeelding die ik op internet vond. Ik vind dat best knap van mezelf. Hij zit vast niet perfect, maar we hebben gelukkig nog even de tijd om te oefenen.

Vier jij ook carnaval? En zou zo’n OppoSuits pak ook iets voor jou zijn?

*Disclaimer

2 Comments

  • Reply Charlotte 1 februari 2019 at 12:23

    Knap stel!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.