MODE REVIEW SHOPPEN

Papa & dochter lente-outfit

12 mei 2015

IMG_1437

Met enige regelmaat ontvang ik voor mijn blog producten die ik mag reviewen. Meestal zijn dat producten voor Lise en soms voor mezelf. Het was nog niet gebeurd dat ik iets ontving wat echt alleen voor M was. Tot kortgeleden, toen hij van Onlyformen.nl zelf een kledingitem mocht uitzoeken uit hun webshop. Lucky guy!

M koos voor een polo van het populaire merk Superdry. Hij heeft daar ook al een trui en vest van die hem goed bevallen. Een lekkere polo voor het voorjaar en de zomer leek hem een goede aanwinst voor zijn garderobe. In eerste instantie ging hij voor een donkergrijs exemplaar. Helaas bleek de maat alleen net niet goed te zijn. Omdat de grijze in de juiste maat niet meer voorradig was, ging hij voor de blauwe hierboven. En eigenlijk denk ik dat hij niet beter had kunnen kiezen. Wat een prachtige kleur!

Natuurlijk ben je ook benieuwd hoe de polo hem staat. Het leek me leuk een soort ‘papa en dochter outfit’ shoot te houden. Ik hees Lise in het blauwe jurkje dat ik laatst voor haar bij HEMA scoorde. Het matcht echt perfect met de polo van M! Gewapend met de spiegelreflexcamera liepen we het park tegenover ons huis in en maakte ik wat leuke plaatjes.

ofm1

ofm2

ofm3

ofm4

M is blij met zijn polo en ik met de foto’s! We zijn trouwens ook heel tevreden over de levering. Je hebt de bestelde items binnen een paar dagen in huis en ben je niet tevreden of is de maat niet goed, dan kun je binnen 30 dagen kosteloos ruilen of retourneren.

Wat vind jij van M z’n nieuwe aanwinst?

4 Comments

 • Reply marjon 12 mei 2015 at 09:26

  Mooie felle polo. Zou mijn vriend ook wel dragen. En de foto’s zien er mooi uit!

 • Reply Tamara 12 mei 2015 at 10:59

  Mooie kleur! En hele leuke foto’s!

 • Reply Vlijtig Liesje 12 mei 2015 at 11:23

  Het staat hem goed. Betekent dat superdry dat dit overhemd snel droogt?

 • Reply Sylvie 12 mei 2015 at 12:50

  Inderdaad een heel gave kleur, staat Lise ook mooi! Leuke foto’s!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.