MODE

Outfit: minirok en zwarte top

21 juli 2019
outfit: minirok en zwarte top

Vorig jaar kocht ik niet extreem veel zomerkleding, maar droeg ik vooral de items die ik de zomer daarvoor had gekocht. Dus toen een paar weken geleden de sale begon, vond ik dat ik wel weer eens wat nieuws mocht kopen. In Antwerpen slaagde ik redelijk goed. De rest shopte ik online. Ik vind het zo leuk om mijn nieuwe items te combineren tot leuke outfits! In deze outfitpost een heerlijk zomerse, maar toch nette outfit (al zeg ik het zelf…).

Minirok en zwarte top

De minirok kocht ik in Antwerpen bij Pieces. Ik ging ervan uit dat ik de rok in de sale had gekocht, maar zie nu dat het toch nieuwe collectie is. Voordeel daarvan is weer dat hij nog gewoon in alle maten verkrijgbaar is, voor €29,99. Behalve in ‘chinois green’ met zwarte vlekjes is hij er ook nog in andere kleuren en prints. Ik zie er nu ik ze bekijk op de website een paar heel toffe tussen staan, maar ik houd me in!

De zwarte top met kartelrand waar ik de rok hier mee combineer is van My Jewellery en koos ik uit in het kader van een eerdere samenwerking. De stof heeft dunne verticale ribbels en is van een wat dikkere kwaliteit, wat ik echt een pluspunt vind. De top zit heerlijk en is door het kartelrandje net wat specialer dan een normale basic tanktop. Hij is naast zwart ook verkrijgbaar in wit, maar momenteel helaas in beide kleuren helemaal uitverkocht. De voorraad wordt als het goed is gewoon weer aangevuld, dus houd de website even in de gaten mocht je interesse hebben.

Het is een lekker luchtige combinatie gebleken en met slippers eronder kan ik er prima mee rondlopen op de camping. De zwarte sleehakken die ik laatst kocht en al eens liet zien in een andere outfitpost, staan er trouwens ook heel leuk onder. Maar die vond ik voor een rondje speeltuin toch wat oncomfortabel 😉

Ik ben benieuwd wat jij van deze combi vindt! Is het iets dat je zelf ook zou dragen of juist absoluut niet?

1 reactie

  • Reply MarjonS 21 juli 2019 at 08:45

    Erg leuk! Ik zou deze set zelf ook dragen.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.