MODE

Op bikini-jacht bij Livera | Mijn nieuwe bikini(‘s)! *

26 april 2018

De bomen zijn weer groen, de dagen worden langer en we kunnen weer wat vaker zonder jas de deur uit. Heerlijk! Binnenkort gaan we met het gezin een weekje op vakantie naar een park met zwembad. Eigenlijk heb ik nog maar één bikini in de kast liggen die me past. Deze kocht ik vorig jaar in Zeeland. Omdat het wel leuk (en soms ook gewoon praktisch) is om te kunnen afwisselen wilde ik dus graag op zoek naar een nieuwe bikini. Een bikini ja, want hoewel mijn buik niet meer is (en vanwege striae ook nooit meer zal worden) wat hij geweest is ben ik trots op mijn lijf en het feit dat ik zoveel ben afgevallen vorig jaar. Uiteindelijk voel ik me in bikini op het strand of aan het zwembad toch het lekkerst!

Weet je nog dat ik eind vorig jaar samen met Charlotte en Nicole bij Livera was uitgenodigd voor het uitzoeken van mooie lingerie? Omdat dat zo’n geslaagde ochtend was, mochten we afgelopen week opnieuw langskomen. Dit keer om een nieuwe bikini uit te zoeken. Dat aanbod kwam als geroepen en ik maakte er daarom, samen met de andere dames, heel graag gebruik van.

Net als de vorige keer was het in het begin een beetje onwennig. Maar waar we bij de eerste bikini nog vooral in ons hokje bleven staan als we advies vroegen van Hetty van Livera, liepen we niet lang daarna met gemak het hokje uit om het geheel in de grotere spiegel te kunnen bekijken. We kregen weer heel fijn advies van Hetty. Als geen ander kan zij zien en voelen of je wel de juiste maat aanhebt en vooral, of de betreffende pasvorm voor jouw lijf wel geschikt is. Je voelt het vaak zelf ook wel, maar het is toch fijn om advies te krijgen van iemand die er verstand van heeft.

Al snel kwam ik erachter dat het vinden van de perfecte bikini stukken lastiger is dan het uitzoeken van een mooi lingeriesetje. Bij de ene bikini zat het bovenstuk niet mooi, bij de andere hoorde een broekje dat qua model niet geschikt was voor mij en weer een andere bikini gaf voor mijn gevoel te weinig steun. De eerste twee bikini’s die ik selecteerde om te passen waren een exemplaar met zebraprint en een effen bikini in de kleur petrol. De zebrabikini was, hoe gaaf hij er ook uitziet, niet voor mij gemaakt. De petrol bikini stond wel heel mooi en zat goed, maar ik wilde eerst nog wat meer bikini’s passen voor ik een besluit nam.

Ik denk dat ik de halve winkel zo’n beetje heb gepast. Veel bikini’s vond ik leuk, maar er was altijd wel iets waardoor ze het niet werden. Ik wilde meteen ‘JA’ voelen als ik een bikini aantrok. En de eerste waarbij ik dat had was een paarse bikini van het merk Chantelle. Wat een prachtding! Het is echt een diep paarse kleur die perfect matcht met mijn huid. Ook het patroontje dat erin zit vind ik super mooi. Het is geen print, maar is echt een laagje stof over het ander. Ik weet niet goed hoe ik het moet uitleggen, maar het ziet er gewoon heel chique uit.

Het broekje was nog wel even een twijfelgevalletje, want ik kon kiezen voor een hoog model a la Brigitte Bardot of een ‘normaal’ broekje wat ik dan weer vrij laag vond zitten. Het perfecte broekje zat voor mij eigenlijk precies tussen die twee in, maar dat was er dus niet. Hoewel ik dat hoge broekje ook echt wel wat vind hebben ben ik uiteindelijk toch voor het lage broekje gegaan. Net wat minder modegevoelig én ik word er mooier bruin in 😉 Het enige jammere was dat er van het broekje geen maat 38 meer beschikbaar was in de winkel en ik met een maat 40 naar huis ben gegaan. Hij was niet veel te groot, maar zat toch wat ruim. Het liefst had ik maat 38 ook even gepast om te voelen of dat beter zat of juist weer te krap, maar dat was dus helaas niet mogelijk.

Ik vind hem nog steeds prachtig! Het bovenstuk kan als normale ‘bh’, met gekruiste bandjes of als halter worden gedragen. Super fijn!

De overige bikini’s gingen terug het rek in, tot ik de petrol kleurige bikini van Livera weer tegenkwam. Ik trok hem nog eens aan omdat ik die toch ook wel heel mooi vond aan het begin van onze passessie. De andere dames vonden hem ook heel mooi staan en toen nam ik plots een besluit. Ik kocht deze bikini gewoon zelf! Ik was te bang dat ik het niet zou doen en achteraf spijt zou krijgen. Er liep een 20% korting-actie waardoor ik de bikini ook nog eens kon scoren met een fijne korting.

Ook hier ben ik onwijs blij mee. In totaal heb ik nu drie goed passende bikini’s in mijn kast. Daar kom ik de zomer wel mee door!

Nog tot en met 29 april 2018 ontvang je 20% korting op de gehele collectie bij Livera. De korting geldt zowel online als in de winkels. Heb jij toevallig nog een nieuwe bikini of bh nodig, dan is dit het moment om te shoppen!

Waar let jij op als je een bikini koopt? En vind jij het prettig om in de winkel advies te krijgen als het bijvoorbeeld gaat om de maat of pasvorm?

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Livera.

2 Comments

  • Reply Nicole 26 april 2018 at 06:18

    Je hebt twee pracht bikini’s uitgekozen, ze staan je ook super!

  • Reply Charlotte 26 april 2018 at 07:12

    Je hebt twee mooie bikini’s uitgekozen. Ze stonden je echt ontzettend mooi!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.