MODE

Nieuwe schoenen uit de Shoesme voorjaarscollectie *

13 april 2019

Na een grijze en natte start begint de lente nu toch steeds meer als lente te voelen. Heerlijk! Voor de kinderen vind ik het zo fijn dat ze weer lekker naar buiten kunnen om te spelen. En dat doen ze sinds kort op hun nieuwe schoenen uit de voorjaarscollectie van Shoesme. Hoog tijd om ze te showen!

De oplettende kijker heeft de schoenen van Quinn al een paar keer op Instagram en Instagram Stories voorbij zien komen. Tja, er was gewoon geen houden meer aan! Zijn winterschoenen zijn aan de binnenkant met een vachtje bekleed. Super comfy en warm voor de winter, maar als de temperaturen richting de twintig graden gaan, is dat toch wat warm. Bovendien zijn de voetjes van meneertje weer wat gegroeid en had hij voor dit nieuwe paar maat 25 nodig, een maatje groter dan zijn winterschoenen.

Sneakers met beschermde neus voor Quinn

Laten we dan ook direct maar met Quinn zijn nieuwe schoenen beginnen. Ik twijfelde erg of ik net zoals bij zijn winterschoenen weer voor klittenband moest gaan, of dit keer toch liever voor een veterschoen wilde kiezen. Strikken kan hij natuurlijk nog lang niet, maar doordat de schoentjes met een ritsje aan- en uit te trekken zijn en ik op slag verliefd werd op een lage sneaker met veters viel de keus uiteindelijk daarop.

Want zeg nou zelf… zijn deze stappers niet super stoer? Na het bruin van zijn winterschoenen wilde ik voor het voorjaar en de zomer schoentjes met wat meer kleur. Maar dan wel een kleur die met veel (kleding) te combineren is. Deze sneaker is nieuw in de collectie en is er in vier verschillende kleuren: wit, rood, kobaltblauw, donkerblauw en groen. Het werd, zoals je ziet, de laatste.

Behalve het kwalitatief mooie leer waaruit het schoentje vervaardigd is, heeft het een beschermde neus. En ik kan je vertellen, dat is in het geval van Quinn zeker geen overbodige luxe. Ik verwacht dat hij heel wat maanden plezier zal hebben van zijn nieuwe schoenen!

Roze sneakers uit de Shoesme Urban collectie voor Lise

Voor Lise kies ik graag voor meisjesachtig met een stoer randje. Inmiddels heeft zij zelf natuurlijk ook een duidelijke mening over wat ze wel en niet mooi vindt, maar meestal zitten we redelijk op één lijn. Ik heb een aantal schoenen voor haar geselecteerd waaruit ze zelf een keuze mocht maken. Ze twijfelde geen moment en wist meteen dat ze voor de roze suède sneakers uit de Urban-collectie ging. Schoenen uit deze collectie bieden de ondersteuning die nodig is voor kinderen die lekker willen rondrennen.

De zachte roze kleur maakt de sneaker super meisjesachtig, maar de fuchsiaroze ster en strepen op de zijkant geven haar tegelijkertijd een stoer en sportief randje. Precies wat ik zocht dus! Ook deze sneakers zijn volledig leer gevoerd en hebben een uitneembaar voetbed.

Ik realiseer me nu ineens dat Lise toch heel even twijfelde over de schoenen. Ze zei: ‘ik vind de roze het mooist, maar ik kan nog niet strikken!’. Geen probleem, want ook deze sneakers zijn voorzien van een ritsje aan de zijkant voor gemakkelijk aan- en uittrekken. Toen dat duidelijk was, wist ze zeker dat deze het moesten worden.

Ik wil voor als het echt warm wordt nog leuke sandalen voor de kids scoren, maar voorlopig kunnen we dus vooruit!

Wat vind jij van de nieuwe schoenen van Lise en Quinn?

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.