MODE

Nieuwe oorringen van My Jewellery *

6 februari 2020

Wat oorbellen betreft ben ik al een hele tijd niet zo experimenteel meer. Waar ik vroeger echt fan was van grote en wat meer opvallende oorbellen, draag ik nu meestal bescheiden knopjes of kleine ringetjes. Er is een paar setjes dat ik momenteel het meest draag en met elkaar afwissel. Mijn nieuwe oorringen van My Jewellery zijn daar een hele mooie aanvulling op! Kijk maar eens.

Oorringen met muntje

De oorringen zijn goudkleurig en bestaan uit een ringetje met daaraan een muntje. In dat muntje staat een afbeelding van een roosje gegraveerd. Door het kartelrandje heeft het muntje een beetje een vintage look. Heel tof! Het was voor mij even afwachten hoe de oorbellen er in het echt uit zouden zien, want ik bestelde ze vanaf de website. Maar ik ben echt blij verrast door de stevigheid en mooie kwaliteit van de oorbellen. Ze hebben een degelijk kliksysteem waardoor ze goed vast blijven zitten als je ze in hebt.

De oorbellen zijn gemaakt van roestvrij staal. Als het goed is verkleurt dit niet, maar ik heb de oorbellen natuurlijk pas net dus daar kan ik nog niets over zeggen. Wel vind ik dus dat ze stevig en degelijk aanvoelen, maar niet zwaar zijn als je ze in je oren hebt. Ik vind ze niet te klein, maar ook zeker niet te groot van formaat. Naast goudkleurig, zijn ze er ook in zilver. De oorringen kosten €19,95, wat ik een nette prijs vind.

De mooie sjaal die ik hier om heb (en die je ook op de bovenste twee foto’s ziet is trouwens ook van My Jewellery. De kleuren passen perfect bij mij en hij is heerlijk zacht en warm. Ook daar ben ik dus enorm blij mee!

Oorringen combineren

Bij My Jewellery vind je nog veel meer goudkleurige en zilveren oorringen en oorbellen. Heb je net als ik meerdere gaatjes in één oor, dan is het super tof om verschillende soorten oorbellen met elkaar te combineren. Ik draag in mijn tweede gaatje nu een klein gouden knopje, maar denk dat het ook heel mooi is om daar een kleiner formaat ringetje in te doen, in combinatie met deze nieuwe oorringen. Dat ga ik binnenkort maar eens proberen.

Wat vind jij van mijn nieuwe oorbellen? Draag jij liever knopjes of ringetjes en combineer je ook weleens verschillende oorbellen met elkaar?

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.