MODE SHOPPEN

Nieuwe oorbellen van Isabel Bernard *

16 oktober 2019
creolen van isabel bernard

Misschien herinner je je nog dat ik iets meer dan een jaar geleden tweede gaatjes in mijn oren liet schieten? Spannend, maar vooral heel leuk dat ik het eindelijk aandurfde. En ik moet zeggen dat ik er sindsdien geen seconde spijt van heb gehad. Wel moest ik nog een beetje uitvinden welke oorbellen ik precies mooi vind om te dragen en in welke combinatie. Gaandeweg ontdekte ik dat ik hou van elegante, minimalistische oorbellen. Mijn nieuwste aanwinsten vallen in die categorie en zijn om (letterlijk) door een ringetje te halen zo mooi. Ik laat ze je graag zien!

Sieraden van Isabel Bernard

Ik ontdekte de sieraden van Isabel Bernard toen ik op zoek ging naar minimalistische oorbellen. Een tijdje geleden waren die nog niet zo heel makkelijk te vinden, maar tegenwoordig gelukkig wel. Waar ik vroeger echt van de grote hangende oorbellen was, ben ik nu juist heel erg fan van de wat subtielere oorknopjes en -ringetjes. Zo heel af en toe wil ik op een feestje of bijzondere gelegenheid nog weleens echte ‘statement’ oorbellen tevoorschijn toveren, maar voor mijn dagelijkse look geldt toch echt: less is more.

Ook ben ik een tijdje geleden, mede door de kleurenanalyse die ik liet doen, geswitcht van zilveren sieraden naar goud. Inmiddels snap ik niet dat ik mij zilver ooit mooi vond staan en wil ik niet anders meer dan gouden oorbellen dragen.

Mijn keuze: gouden creolen

Na een flinke online zoektocht viel mijn keuze uiteindelijk op een paar prachtige 14 karaat gouden creolen. Toen ik een tijdje geleden met mama in Deventer was had ik al eens bij een juwelier een paar creolen gepast, maar die vond ik toen net wat te grof en te groot en heb ik uiteindelijk niet gekocht. Dit paar zag er op de website uit als precies waar ik naar zocht en bleek dat in het echt gelukkig ook te zijn!

Ik was even bang dat ze misschien zelfs te klein zouden zijn en daardoor niet in het onderste gaatje zouden passen (dat mijn oorlel dus in de verdrukking zou komen als het ware), maar ze blijken dus echt precies van het juiste formaat! Ik heb ze ingedaan en heb ze er sindsdien niet meer uit gehaald. Ik sport ermee, slaap ermee en douche ermee en dat gaat allemaal zonder problemen.

Had ik al gezegd dat ik blij ben met mijn nieuwe oorbellen? Ik combineer ze voor nu trouwens met een simpel gouden knopje, maar ik ga binnenkort eens proberen hoe het eruit ziet als ik een klein steentje in het bovenste gaatje draag. Dat lijkt me ook heel mooi!

Heb jij gaatjes in je oren en zo ja, hoeveel? En wat voor oorbellen draag je het liefst (goud/zilver, groot/klein)? Ik ben benieuwd!

*Disclaimer

2 Comments

 • Reply Cindy Framke 16 oktober 2019 at 07:54

  Ik heb er 3 in elke oor. Kleine zilveren ringetjes heb ik erin

 • Reply Maud 16 oktober 2019 at 12:15

  Ooit voor mijn communie gaatjes laten schieten
  Hoewel ik nu ook open sta voor een 2de.
  Maartje heeft ook oorbelletjes en wie weet laat ik ooit (samen met haar) nog.eens gaatjes schieten. Lijkt me bijzonder om het dan samen te doen

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.