MODE

New In: Naamsieraad van Names4ever

25 april 2017

Personaliseren, ik ben er dol op. Of het nu gaat om t-shirts met een zelfgekozen opdruk, een telefoonhoesje met foto of een sieraad met naam. In die laatste categorie ontving ik pasgeleden een naamsieraad van Names4ever. Ik laat het je graag zien!

Ik mocht van webshop Names4ever binnen de categorie ‘moeder en kind’ zelf een sieraad uitkiezen dat ik mooi vond en daarbij aangeven wat ik er graag op gegraveerd wilde hebben. Dat eerste viel nog niet mee. Ik kwam namelijk veel prachtige sieraden tegen.

Uiteindelijk koos ik voor een zilveren hartvormige, opengewerkte hanger. Dat opengewerkte geeft hem een romantische uitstraling. De hanger is wat groter dan ik had verwacht, maar dat is niet erg. Het is namelijk geen ketting die ik dagelijks zou dragen, maar hij lijkt me prachtig in combinatie met een mooie bloes of jurkje. Ik zie mezelf al helemaal zitten deze zomer op het terras!

Toen ik er eenmaal uit was welke hanger het moest gaan worden, moest ik natuurlijk nog een knoop doorhakken wat de gravure betreft. Keuzes, keuzes… Eerst had ik bedacht dat ik aan de ene zijde van de hanger Lise’s naam en geboortedatum wilde hebben en aan de andere die van Quinn. Zodat ik af en toe kon wisselen van kant. Omdat het bestelsysteem die optie niet bood heb ik vooraf nagevraagd of dat een optie was. Helaas was het niet mogelijk de hanger aan beide kanten te graveren en besloot ik te kiezen voor de tekst ‘Lise & Quinn’. Enkel de namen van mijn twee kinderen dus. En daar ben ik eigenlijk ook heel blij mee!

Nadat ik de bestelling geplaatst had, lag er 4 werkdagen later een envelop op de mat met daarin een bruin vierkant doosje met strik. Ideaal als je het wilt weggeven, want het is eigenlijk al een cadeautje op zich. Het bestelproces verliep vlot en ik had de bestelling dus ook vrij snel in huis. Hou ik van!

Naast de collectie mama sieraden kun je op Names4ever nog veel meer toffe sieraden vinden. Zo kun je er terecht voor de welbekende naamkettingen zoals Carrie van Sex and the City ze droeg. En wat dacht je van een ketting met foto, waarbij je een zelfgemaakte foto op een zilveren of gouden hanger kunt laten graveren? Geen idee hoe het werkt, maar de gravures zien er super gedetailleerd uit.

Hou jij ook zo van gepersonaliseerde spulletjes? En welke naam of namen zou jij op een hanger laten graveren?

De artikel bevat een product dat ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

8 Comments

 • Reply Nicole 25 april 2017 at 06:08

  Ik heb nu een hanger met de naam van Fay en wil straks dus ook eentje met beide namen!

 • Reply Essma 25 april 2017 at 08:06

  Ja ik hou er ook van! Ik had een ketting van Fossil laten graveren met de initialen van mijn man en dochtertje, maar nu Aiden er bij is gekomen ontbreken zijn initialen. Dat kettinkje is inmiddels ook niet meer zo mooi en heeft wat steentjes verloren. Ik ben nu dus nog zoekende naar iets nieuws…

  • Reply Monique 25 april 2017 at 15:43

   Wat een leuk idee! Jammer dat de ketting inmiddels wat versleten is, maar een goede reden om op zoek te gaan naar iets nieuws waar ook de naam van je zoontje op kan 🙂

 • Reply Vlijtig Liesje 25 april 2017 at 11:13

  Ik vind het soms een beetje te veel worden. Maar dit is een mooi hangertje!

 • Reply bertine 25 april 2017 at 15:38

  wauw wat een mooie en originele!

  • Reply Monique 25 april 2017 at 15:44

   Dankjewel, ik ben er ook erg blij mee 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.