MODE

New in: Snowboots van Sorel *

17 december 2018

snowboots van sorel

‘Nou, laat die sneeuw nu maar komen!’, was het eerste dat ik dacht toen de postbode aan de deur stond met mijn gloednieuwe snowboots. En alsof het zo moest zijn kleurde de wereld nog geen week later wit. Nou ja, niet volledig en maar voor heel even. Maar net lang genoeg om ze aan te trekken en M te vragen wat foto’s van me te maken. Maakt het plaatje net wat meer kloppend, toch?

Snowboots van Sorel

De snowboots waarmee ik hier rondwandel ontving ik van Snowbootsexpert en zijn van het merk Sorel. Een merk dat in 1962 is opgericht in Canada. De eerste laarzen werden ontworpen voor de strenge Canadese winters. Sorel hanteert de nieuwste technieken om je voeten optimaal tegen de kou te beschermen. De snowboots van het merk zijn niet alleen stevig en onverslijtbaar, maar kunnen ook nog eens alle weersomstandigheden aan.

Om eerlijk te zijn kende ik de snowboots van Sorel nog helemaal niet. En om nog eerlijker te zijn, had ik toch altijd het min of meer stereotype beeld in mijn hoofd dat snowboots vooral warm zijn voor je voeten en niet zozeer modieus. Nou, ik weet niet wat jij ervan vindt, maar ik denk dat deze boots het tegendeel bewijzen. Ja, ze zijn degelijk, hebben een stevige zool met een goed profiel en zijn bovenal heerlijk warm. Maar ze zijn niet lomp, hebben een leuk kleurtje en je hebt geen sneeuw nodig als excuus om ze aan te trekken.

Voluit heten de boots: Sorel Women Explorer Joan Rich Wine Ancient Fossil. Ze kosten €149,95 en zijn naast deze wijnrode kleur ook verkrijgbaar in camel, grijs en zwart. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe aanwinsten. Altijd als er sneeuw viel dacht ik eraan dat een paar snowboots toch wel erg handig zou zijn, maar was de nood blijkbaar nooit zo hoog dat ik er ook echt werk van maakte. Tot ik het aanbod kreeg een paar uit te zoeken. Met de winter nog in het vooruitzicht hoop ik er de komende periode nog veel plezier van te hebben. En hopelijk gaan ze sowieso vele jaren mee. Ze zitten trouwens echt als pantoffels. Toen ik gisteren na een korte wandeling thuiskwam wilde ik ze niet meer uittrekken en heb ik ze gewoon de rest van de middag binnen gedragen.

Heb jij een paar snowboots in de kast staan voor wanneer het buiten koud en glad wordt?

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Snowbootsexpert.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.