MODE

Musthave: Bergstein Winterboots

27 oktober 2018

bergstein winterboots

De afgelopen weken konden we nog genieten van het staartje van de zomer. Een lekker lang staartje, want aan de zomer leek bijna geen eind te komen. Ik klaag niet hoor! Maar inmiddels is de temperatuur wat gedaald en is de lucht ietsje grijzer. Tijd voor laarsjes! Voor de kinderen ontving ik twee paar prachtige Bergstein Winterboots. Wat mij betreft de perfecte laarsjes om de hele herfst en winter droog én warm te doorstaan.

‘Mama, mag ik in de plassen stampen?’ Ze is zo lief he, die dochter van mij. Ze zal nooit zomaar met haar normale schoenen in een plas gaan staan springen. Maar leuk vindt ze het natuurlijk wel en ik gun haar dat plezier. Met laarsjes aan kan er naar hartenlust gestampt en gesprongen worden. En ook als het een keer niet zo’n mooi weer is kunnen we zonder angst voor natte voeten gewoon de deur uit.

Wat ik trouwens ook een enorm voordeel vind van laarsjes is dat je ze in no time hebt aan- en uitgetrokken. Kinderen die nog niet goed zelf hun schoenen aan kunnen trekken kunnen dat met laarsjes vaak al sneller. Ideaal als je even snel de deur uit moet. Deze laarsjes kunnen bovendien tegen een stootje, waardoor ze ook ideaal zijn om lekker mee te klimmen en klauteren.

Bergstein Winterboots

Al jaren zijn de regenlaarsjes van Bergstein enorm populair. En dat vind ik niet zo gek. Ze zijn er in veel sprankelende kleuren. Kanariegeel, Koningsdag-oranje, donkerblauw of Kerst-groen? Voor elk kind is er wel een passend laarsje verkrijgbaar en dat maakt het zo leuk. En lastig, want eigenlijk wil je gewoon al die leuke kleurtjes hebben! Ik dan tenminste. De laarsjes zijn gemaakt van natuurrubber en hebben geen stugge zool, maar buigen mee tijdens het lopen. En dat maakt ze heerlijk comfortabel. Ook voor de kindjes die het stappen pas net onder de knie hebben gekregen.

Naast de bekende regenlaarsjes zijn er sinds kort ook winterboots van Bergstein verkrijgbaar. Deze hebben een warme synthetische voering. De laars sluit mooi om de kuit door de tie-on sluiting. Dit laarsje hebben de onze kinderen dus sinds kort in hun bezit. Lise heeft ze in de kleur ‘fuxia’ en Quinn in ‘forest’. De laarsjes gaan trouwens van maat 19 tot en met 35 en kosten €39,95. Deze dag in het bos (toen ik de foto’s maakte) was het weliswaar alles behalve koud, maar over (te) warme voeten werd niet geklaagd. De laarsjes zijn niet overdreven dik gevoerd, wat ze geschikt maakt om ze een groot deel van het jaar te kunnen dragen.

Wij hopen nog veel meer van dit soort fijne avonturen te beleven met de nieuwe laarsjes. En stiekem kan ik niet wachten tot ze ook voor volwassenen beschikbaar komen. Ik zou zonder aarzelen een paar in mijn eigen maat bestellen!

Hebben jullie kinderen ook regen- of winterlaarsjes van Bergstein en zo ja, in welke kleur?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.