MODE

Mommy and Me make-over | twinning onesies

18 december 2017

Extra aandacht besteden aan je outfit voor de feestdagen is natuurlijk geweldig. Wie wil er niet smashing voor de dag komen bij het kerstdiner of op de kerstborrel? Maar geef toe, het is toch minstens zo lekker om na de feestelijkheden (of gewoon nog tijdens) dat strakke jurkje van je lijf te pellen, je benen te bevrijden uit die panty en gewoon in je meest comfortabele kloffie op de bank te ploffen? Ook daar hebben we aan gedacht tijdens onze make-over…

Want feestdagen of niet, we moeten als moeder genoeg. De kinderen een beetje leuk aankleden, zelf mooi voor de dag komen, het huis op orde hebben en vaak zijn we ook nog druk met van alles in de keuken. Maar daarnaast is Kerstmis is voor mij juist een tijd van even stilstaan. Even het ‘gewone leven’ laten voor wat het is en enkel genieten van het samenzijn met de mensen om je heen. En daarbij hoort ook gewoon even niets kunnen doen. Of dat nu onderuitgezakt Home Alone kijken, het luisteren naar de Top 2000 of een potje Triviant met de familie is.

Twinning onesies

Om dat chillen nog een extra dimensie te geven gingen wij op zoek naar de ultieme relax-outfit voor tijdens of rondom de feestdagen. En waarin voel je je nu comfortabeler dan in een heerlijke onesie? Hunkemöller schoot ons te hulp en stelde voor elk van ons een onesie uit haar uitgebreide collectie beschikbaar. Zowel voor de mama’s als voor de dochters!

Toen het laatst op zondag zo enorm sneeuwde leek dat mij het ideale moment om onze onesies uit de kast te halen. Toevallig waren we die dag van plan de kerstboom op te tuigen en dat maakte het plaatje compleet. Lise vond het maar wat leuk dat ze een soort pyjama aan één stuk aan mocht. Vooral omdat mama ook nog eens precies dezelfde droeg!

De onesies van Hunkemöller zijn echt super zacht en heerlijk warm. Denk aan je zachtste dekentje en doe dat maal twee, dan kom je in de buurt. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen, dus er is voor elk wat wils. Lise en ik rocken zoals je ziet de lichtroze variant. Ik vind het zo leuk dat ze in zowel volwassen als kindermaten verkrijgbaar zijn!

En hoe tof zijn die capuchons met oortjes eraan?!

Enig nadeeltje dat ik kan bedenken is dat een toiletbezoekje even een dingetje is. Het geval moet immers helemaal naar beneden… Maar dat mag wat ons betreft de pret zeker niet drukken!

Benieuwd hoe Nicole en Fay en Charlotte en Aukje er deze feestdagen in twinning relax-modus bij zitten? Je ziet het vandaag op hun blogs!

Volgende week is het kerst en sluiten we dit te gekke project af met de klapper: onze eigen feestkleding. Benieuwd wat we voor elkaar hebben uitgekozen? Stay tuned!

Hoe ziet jouw ultieme relax-outfit eruit?

Dit artikel kwam tot stand middels een samenwerking met Hunkemöller.

10 Comments

 • Reply Maaike 18 december 2017 at 09:06

  Ook al zulke leuke! Ze zien er echt heerlijk uit!

 • Reply Nicole 18 december 2017 at 09:12

  Wat leuk met die hartjes! Heel subtiel ook. Ze zitten heerlijk he…

 • Reply Charlotte 18 december 2017 at 09:14

  Die oortjes zijn echt zo schattig! Eigenlijk moeten we een wekelijkse onesie dag invoeren. Dat we er ook gewoon de kindjes in naar school mogen brengen haha

 • Reply Kimberly 19 december 2017 at 22:24

  Ik vind die van jullie alle 6 zo tof! Maar inderdaad die koude bovenkant wanneer je naar het toilet gaat vind ik altijd zo vervelend bij een onesie.

 • Reply MamaPlaneet 19 december 2017 at 22:50

  Nu wil ik ook twinnen. Super cute. Niet TE aan. Ik hou ervan.

 • Reply Maaike 20 december 2017 at 07:10

  Heerlijk zulke onesies! Mijn ultieme relax outfit is denk ik een joggingbroek met een lekker warm vest, maar ik moet zeggen dat ik een onesie nog nooit geprobeerd heb.

 • Reply marjolein westerbaan 20 december 2017 at 07:22

  Och wat een heelrijk schattigheid gehalte. het lijkt me ook heerlijk zitten. heel leuk!

 • Reply Vlijtig Liesje 20 december 2017 at 09:17

  Ook weer leuke onesies. Dit is de derde mommy and me twinning onesies post die ik tegenkom. Leuk dat jullie ook allemaal verschillende onesies dragen!

 • Reply Nathalie - Volgmama.nl 20 december 2017 at 14:07

  Wat leuk die roze onesies. Ik vind het altijd alleen zo gedoe als je naar de wc moet haha. Duurt ff voordat je m weer uit en aan hebt.

 • Reply Daniëlla 20 december 2017 at 14:29

  Ze zien er echt heerlijk uit! Het nadeel van onesies (vind ik) is dat je bij een echte bezoek altijd alles uit moet trekken. Om die reden heb ik vaak gewoon een comfy joggingbroek met slobbertrui aan.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.