MODE

Mommy and Me make-over | het eindresultaat!

25 december 2017

Laat ik om te beginnen jullie allemaal een heel vrolijk kerstfeest wensen! Het is immers Eerste Kerstdag vandaag. Het moment bij uitstek om jullie eindelijk het eindresultaat van onze Mommy and Me make-over te laten zien. Als je daar tussen het kerstdiner en de kerstfilm tijd voor hebt tenminste. Ik hoop het wel!

De afgelopen weken zag je al onze nieuwe lingerie, de feestkleding voor de meisjes en onze twinning onesies voorbij komen. En nu is het moment daar dat wij, de mama’s, onze nieuwe feestkleding showen. Wederom gingen de twee dames voor de derde op zoek naar leuke kleding. En dat was nog best een uitdaging! Een casual setje bij elkaar zoeken zou nog wel gaan, maar zie maar eens een feestelijke outfit bij elkaar te zoeken die de dame in kwestie zelf ook nog mooi vindt!

Toch weer een kanten jurk

Twee jaar geleden kocht ik voor kerst een zwarte kanten jurk. Gek was ik op die jurk. Toen ik vorige maand op chique naar een kooroptreden moest trok ik die jurk weer uit de kast. Maar mijn lichaam is niet meer hetzelfde als twee jaar geleden en de jurk was me te groot geworden. Ik baalde enorm, niet van mijn veranderde lichaam overigens, maar wel van mijn allerfavorietste jurk die nu dus afgeschreven was.

Ik liet Charlotte en Nicole vrij om wat leuks voor me uit te zoeken, maar heb natuurlijk wel even die zwarte kanten jurk genoemd. Dat als ze er niet uitkwamen, ze daar maar eens naar moesten zoeken (hint, hint). Ik had er eigenlijk een hard hoofd in dat er een jurk zou zijn die die andere jurk zou evenaren, maar had al wel gezien dat veel merken en winkels ze dit jaar weer verkopen dus wie weet.

En warempel… ze kwamen met een zwart kanten jurk met donkerblauw borduursel. Een jurk die ik zo los op de hanger prachtig vond, maar ik weet als geen ander dat je een jurk toch echt aan moet trekken om te zien of hij wat voor je doet. Eerst had ik een maatje te groot aan, maar bij een maatje kleiner was het raak: dit was ‘m gewoon! Ik heb nog wat andere jurkjes gepast, maar niets kon tippen aan deze. Good job ladies!

Mijn feestoutfit

Tadaaa! Hier zijn we dan: mijn nieuwe favoriete jurk en ik. De jurk is trouwens van de Yessica collectie van C&A, ik draag een panty van Zeeman (gekregen) en pumps van Tamaris (niet nieuw).

Ik ben super blij met mijn nieuwe jurk en heb hem gisteravond, tijdens de twee kerstoptredens met mijn koor, al gedragen. Toen droeg ik er trouwens zwarte enkellaarsjes met een hoge hak onder. Ook heel leuk!

Mommy and Me make-over – Het eindresultaat

Natuurlijk moest het gezamenlijke eindresultaat ook even op de gevoelige plaat worden vastgelegd. We spraken met z’n allen bij mij thuis af en hielden een kleine fotosessie…

Zien we er niet op en top feestelijk uit? En ik zie nu pas dat we mooi van groot naar klein zijn gaan staan voor de foto 😉

Een korte terugblik

Terugkijkend op dit project kan ik zeggen dat ik echt blij en tevreden ben met hoe het heeft uitgepakt. Je bedenkt wel vaker iets en het komt best weleens voor dat het in de praktijk allemaal wat minder leuk blijkt dan je in je hoofd had. Maar ik vind dat er enorm leuke blogs uit voort zijn gekomen waar ik met plezier aan heb gewerkt.

Los daarvan was het samenwerken met Nicole en Charlotte erg leuk en hebben onze dochters ook een aantal keer gezellig samen kunnen spelen. We hebben vooraf goede afspraken gemaakt, waren allemaal flexibel als plannen op het laatste moment toch nog wijzigden en samen hebben we ervoor gezorgd dat het is geworden tot wat het is! Dus dames, ik ben blij met jullie én met onze vriendschap!

Neem trouwens ook nog even een kijkje op de blogs van die lieve Nicole en Charlotte, want zij tonen vandaag ook hun feestoutfit!

Hoe ga jij deze feestdagen gekleed? Heb je er iets nieuws voor aangeschaft of niet?

3 Comments

 • Reply Maaike 25 december 2017 at 08:47

  Super leuk! Ik heb zelf dit jaar eigenlijk niets nieuws gekocht voor kerst. Een zalig kerstfeest toegewenst!

 • Reply Simone 25 december 2017 at 12:53

  Ah jullie zien er prachtig uit dames! Heel feestelijk inderdaad 🙂

 • Reply Nicole 26 december 2017 at 07:15

  De jurk staat je echt prachtig! Ik waardeer onze vriendschap alleen maar nog meer door dit project. Op naar de volgende!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.