MODE

Mijn kerstoutfit!

25 december 2020

Waar ik voorgaande jaren al weken voor kerst bedenk welke kleding ik tijdens de feestdagen ga dragen en er vaak ook iets nieuws voor koop, was ik er dit jaar minder mee bezig. Toch begon het laatst te kriebelen. Ook al is het dit jaar allemaal gevoelsmatig wat minder feestelijk dan normaal, ik wilde er toch wat van maken. Voor de kinderen, maar ook gewoon voor mezelf. Want wat is er eigenlijk leuker dan je lekker feestelijk aankleden? Een welkome afwisseling tussen alle lockdown-proof outfits. Ik laat je zien wat ik deze kerst draag!

Het rokje is van de Nicolette feestcollectie van Shoeby. Ik bestelde het toen de collectie werd gelanceerd met in het achterhoofd dat dat wel leuk zou zijn om met de feestdagen te dragen. Maar bedacht me meteen dat het ook prima kan op een feestje of andere gelegenheid waarop ik zin heb wat meer aandacht aan mijn outfit te besteden. Ik ben er blij mee!

De top is van C&A. Hij is donkergroen met een zilveren draad erdoor, wat een mooi glanseffect geeft. Een low budget-keuze, maar ik vind hem heerlijk zitten en leuk staan op de rok. De panty die ik aan heb is van HEMA. Ik twijfel nog of ik met kerst kies voor een fantasiepanty met stipjes of een glitterpanty of dat ik het toch bij dit 20 denier zwarte exemplaar houd. De rok is al vrij aanwezig door het printje en de glanzende top trekt natuurlijk ook behoorlijk de aandacht.

De schoenen die ik bij deze outfit draag zijn van Double V Shoes en ontving ik vorig jaar met een samenwerking. Ze zitten heerlijk, maar hebben toch een kleine hak. Omdat ik een iets hogere hak vaak toch net wat feestelijker vind staan onder een rokje of jurk, twijfel ik nog of ik toch voor enkellaarsjes ga met een hogere hak. Die zijn heel mooi maar wel stukken minder comfortabel dan deze. Nog even over denken dus.

Ik ga me voorbereiden op twee feestelijke dagen met de kindjes en een klein groepje familie. Ik hoop dat ook jij geniet van de kerstdagen met lieve mensen om je heen!

Hoe ziet jouw kerstoutfit er dit jaar uit?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.