MODE

Lise in NOP! *

3 juli 2018

Amsterdamse gracht

Twee weken geleden reisde ik met Lise naar Amsterdam voor het ‘celebrate summer drinks-event’ van kinderkledinglabel NOP. Onder het genot van een zomers drankje maakten wij kennis met dit nieuwe label, dat het jongere broertje is van het bekende merk Noppies. Ik vertel je er graag meer over en heb natuurlijk de nodige foto’s gemaakt!

Er waren trouwens niet alleen zomerse drankjes, ook voor hapjes was gezorgd. En het een zag er nog mooier uit dan het ander. Neem deze tropische vrucht met allerlei lekkers erin!

Maar we kwamen natuurlijk om de kleding te bewonderen. NOP heeft een meisjes-, jongens- en unisex collectie. Hierboven zie je de collectie voor meiden. Het nieuwe kinderkledinglabel van Noppies kenmerkt zich door geometrische patronen, onderscheidende pasvormen en comfortabele stoffen. De kleding is verkrijgbaar in de maten 104 tot en met 152.

We hadden vóór het event al een tweetal kledingsetjes opgestuurd gekregen, waaronder dit toffe t-shirt met zebra. We combineerden het met een zwarte legging met lichtroze bies van de huidige collectie. Waar Noppies vooral bekendstaat om haar lieve kleertjes in zachte kleuren voor de allerkleinsten, staat NOP voor fun, verrassing en herkenbaarheid. En dat alles met uitgesproken, maar toch comfortabele kleding. En laat dat nu precies zijn waar ik altijd naar op zoek ben voor Lise. Hoe leuk iets er op de hanger ook uitziet, het moet wel lekker zitten en ze moet er lekker in kunnen spelen. Wat ik trouwens ook een pluspunt vind: de kleding is van mooie kwaliteit, maar tegelijkertijd heel betaalbaar.

We mochten in het hele pand foto’s maken, dus ook in de slaapkamer. Dat liet Lise zich geen twee keer zeggen…

Toen we klaar waren met foto’s maken, waren wilde Lise graag nog even kleuren. Ze vond een kleurplaat met exact dezelfde opdruk als op haar t-shirt en maakte er een heuse ‘regenboogzebra’ van. Voor we weer in de trein naar huis stapten moest die ook nog even op de foto.

We hadden een heerlijke meidenmiddag zo met z’n tweetjes. Ik ben blij dat er een nieuw kinderkledinglabel is dat ik aan mijn favorietenlijstje kan toevoegen!

Wat vind jij belangrijk als je kleding zoekt voor je zoon of dochter en wat is je eerste indruk van NOP?

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met NOP.

1 reactie

  • Reply Ilse Visscher 3 juli 2018 at 19:35

    Wat leuk! Ik ben benieuwd naar NOP! Ga er eens naar kijken.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.