FEESTDAGEN MODE

7 x de leukste foute kersttrui

19 december 2019

foute kersttrui

Marc Darcy was in Bridget Jones zijn tijd ver vooruit met zijn prachtige foute kersttrui. Inmiddels is de foute kersttrui deze tijd van het jaar niet meer weg te denken. Het is tegenwoordig helemaal hip om met een grote sneeuwpop of kerstman op je buik aan het kerstdiner te verschijnen. En ze worden steeds hilarischer én fouter, die truien. Ik verzamelde de zeven leukste exemplaren in de categorie foute kersttrui! 

kersttrui

Bron afbeelding: Buzzfeed.com

7 x leukste foute kersttrui

1 Rudolf met 3D-neus

Een trui met een gigantische Rudolf erop is natuurlijk een echte klassieker. Het leuke is dat deze foute kersttrui in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Voor elk wat wils dus!

2 ‘Merry Worstmas’

Good old HEMA is al jaren een ster in het maken van toffe truien. Deze met rookworst voor heren vind ik zo leuk!

3 Kerstelfje

Nog eentje van HEMA. En niet zomaar een, maar een die je met het hele gezin aankunt! Hierboven zie je de kinder kersttrui, maar hij is er ook in volwassenen- en zelfs babyvariant. Geniaal.

Lees ook: 5 x hartige kersthapjes voor het kerstdiner op school

4 Hamsteren!

Een kersttrui voor kids met de beroemde hamsters van Albert Heijn. Tja, waarom niet? Naast deze versie is er ook nog eentje met een verlichte kerstboom. Lekker over de top fout, zoals het hoort.

5 Rendier met pompons

Tijdens mijn zoektocht naar de leukste foute kersttrui stuitte ik op een website die dus echt enkel foute kersttruien verkoopt. Dat je even weet dat het bestaat! Ik vond er deze lieflijke sweater. De meeste kersttruien zijn nu eenmaal niet ultiem vrouwelijk, maar deze doet zeker een goede poging.

6 Join the merry side

Star Wars-fans kunnen hun lol op met deze foute kersttrui met niemand minder dan Darth Vader in de hoofdrol. Die er met kerstmuts toch echt een stuk gezelliger uitziet.

7 Merry and bright!

Wil je echt uitpakken deze kerst, dan trek je een foute kersttrui met lichtjes als deze aan. De kleine led-lampjes die in de trui verwerkt zijn geven hem een extra feestelijke (en foute) touch.

Welke van bovenstaande foute kersttruien vind jij de leukste? En heb je er zelf een en zo ja, welke?

Afbeelding foute kersttrui afkomstig van Shutterstock.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.