MODE SHOPPEN

De leukste badpakken voor meisjes

14 maart 2017

vakantiekiekjes

De lente hangt in de lucht! Vinden jullie het ook zo heerlijk? Lise roept meteen als ze de zon ziet schijnen dat het bijna zomer is en we haar zwembadje in de tuin moeten opzetten. Daar is het nu nog iets te vroeg voor, maar shoppen voor een leuk badpak voor komend zomerseizoen kan natuurlijk al wel! Ik ging voor je op onderzoek uit en verzamelde de leukste badpakken voor (kleine) meisjes.

Een winkel die ik nooit oversla als ik op zoek ben naar zwemkleding voor de kinderen is HEMA. En daar komen de drie eerste badpakjes dan ook vandaan.

Van deze drie is de meeste linkse mijn favoriet. al vind ik ze alledrie erg leuk. Het middelste badpakje is er in de kleinste maatjes, van 62/68 tot en met 86/92. De andere twee zijn verkrijgbaar van maat 98/104 tot en met 122/128.

Dan klikken we door naar H&M. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar nog nooit een badpak voor Lise heb gekocht. Maar de exemplaren die ik nu tegenkwam in de webwinkel zijn veelbelovend! Ik ben gek op de combinatie donkerblauw met wit dus zowel de streepjes als stippen vind ik erg leuk. En dat panterprintje is voor sommigen misschien wat too much, maar ik vind het voor een badpakje wel tof!

Ook de drie badpakjes hierboven zijn van H&M. De eerste twee uit de babycollectie (van maat 62/68 tot en met 98. De meest rechtste met eenhoorns (ge-wel-dig!) is er van maat 92 tot en met 134/140.

En dit laatste trio (wat een geweldig mooie frisse kleurtjes hè?) vond ik bij Zara en Next Direct. De eerste twee zijn van Zara. Vooral de middelste vind ik geweldig leuk met dat haltertje. Helaas is deze wel pas te krijgen vanaf maat 116 en daarmee nog te groot voor mijn peuter. De meest linkse en meest rechtse zijn er wel in de kleinere maten. Ik vind dat blauwgroene prachtig omdat je er extra gebruind in lijkt.

Ik heb mijn keuze trouwens nog niet gemaakt, maar ga binnenkort met Lise de stad in en op badpakkenjacht. Ik heb er nu al zin in!

Welk van de badpakjes hierboven is jouw favoriet?

Misschien vind je dit ook leuk:

9 Reacties

 • Reactie Nicole 14 maart 2017 at 06:22

  De eerste drie badpakjes van de H&M vind ik heel tof! Gaat alleen lastig shoppen worden denk ik. Vermoed dat 86/92 te kort is en 98/104 weer te groot..
  Nicole schreef: Babyboom in Blogland – deel 4My Profile

 • Reactie Essma 14 maart 2017 at 07:57

  Ik denk dat mijn dochter die met het ijsje en de kolibries wel erg leuk vindt! Leuke selectie!
  Essma schreef: 5 Redenen waarom ik trots ben op mezelfMy Profile

 • Reactie Lilian 14 maart 2017 at 09:07

  Zo schattig! Ik vind die blauwe met witte stippen het leukst. Wij moeten binnenkort ook maar eens gaan rondkijken voor een zwembroek voor onze zoon. Kan al niet wachten tot het zwembadje op mocht. Vorig jaar had hij daar zoveel schik mee.

 • Reactie Alyt 14 maart 2017 at 10:56

  Vond dat badpak van de HEMA met die flamingo’s zo leuk voor mijn meid. Maar zij heeft nu maatje 134. Gekozen voor de bloemen tankini van de HEMA . Deze maand met de voucher vd app 25% korting

 • Reactie Charlotte 14 maart 2017 at 10:59

  Ik ga voor de blauwe met witte stippen van de h&m, super leuk!
  Charlotte schreef: Wat je nog niet van me wist…My Profile

 • Reactie Volgmama 14 maart 2017 at 13:23

  Onderste rij, de middelste is mijn favoriet <3
  Volgmama schreef: De aankomende verhuizing, hoe staat het er mee?My Profile

 • Reactie Gerdi 14 maart 2017 at 13:30

  Ik ga voor de eerste drie van de H&M.. Binnenkort maar weer eens wat nieuws aanschaffen nu dochterlief iedere week 2x in het zwembad ligt voor zwemles!
  Gerdi schreef: Fashion | Zomerjassen inspiratie voor kidsMy Profile

 • Reactie Jacqueline 14 maart 2017 at 23:05

  Wat een leukertjes! En goed om te weten dat er nu alweer zoveel keus is, mijn dochter moet nodig een nieuwe voor schoolzwemmen.
  Jacqueline schreef: Diversiteit: 4 visies vanuit pedagogisch perspectiefMy Profile

 • Reactie Patricia 15 maart 2017 at 07:13

  Ik zou voor kersjes gaan. Kreeg gister HM catalogus binnen en zag sowieso veel leuke dingen.
  Patricia schreef: TwijfelMoeder volgen – is de baby er al?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge