MODE OUDERSCHAP

Kinder regenlaarzen, het hele jaar door ideaal *

24 februari 2021

In de herfst en winter is het buiten wat vaker regenachtig en nat dan in de lente en zomer. Toch dragen mijn kinderen, de hele hete zomerdagen uitgezonderd, eigenlijk het hele jaar door regenlaarzen. Of we nu naar het bos gaan, naar de speeltuin of de supermarkt. Ik moet zeggen dat het ook wel helpt dat er tegenwoordig zulke hippe regenlaarzen te koop zijn. Want dat maakt dus ook nog eens dat ze ontzettend leuk staan!

Regenlaarzen voor kinderen

Behalve het feit dat ze waterdicht zijn, vind ik regenlaarzen voor kinderen om meerdere redenen ideaal. Ten eerste zijn ze voor het kind zelf heel makkelijk uit en aan te trekken. Mijn kinderen waren allebei niet zo snel met het zelf aan- en uittrekken van hun schoenen, dus als we weinig tijd hebben of even kort de deur uit moeten stappen ze vaak sneller in hun laarsjes. Ten tweede kunnen laarzen tegen een stootje. Kinderen moeten lekker kunnen spelen en ik wil niet die moeder zijn die bij elk plasje of beetje modder roept: ‘pas op, niet in gaan staan!’. Met laarzen kunnen kinderen heerlijk ravotten, zonder dat ze kapot gaan. Vies worden ze natuurlijk wel, maar je spoelt ze na afloop af of laat ze aan de lucht drogen en je veegt het vuil er zo af.

Mijn favoriet: Bergstein regenlaarzen

bergstein winterboots

Al vele jaren ben ik groot fan van de kinder regenlaarzen van Bergstein. En dat is niet alleen omdat ze er geweldig leuk uitzien en in ontelbaar veel kleuren verkrijgbaar zijn. Bergstein laarsjes zijn gemaakt van natuurrubber en daardoor heerlijk soepel. Alle laarzen hebben een losse inlegzool die je er bijvoorbeeld uit kan halen als de laars van binnen nat is geworden en je de zool sneller wilt laten drogen. Kindervoetjes groeien zo snel dat de laarsjes vaak nog prima een ronde mee kunnen als ze eruit gegroeid zijn. Ideaal voor een kleiner broertje of zusje!

Dragen jouw kids graag (en vaak) regenlaarzen?

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.