LIFESTYLE MODE

Kids fashion: mijn favoriete lente-items

4 februari 2015

outfit1

Zoals je inmiddels wel zult weten, vind ik het enorm leuk om bezig te zijn met Lise’s outfits. Nieuwe kleding voor haar shoppen hoort daar natuurlijk ook bij. Het laatste restje wintersale ligt nu nog in de winkel, maar heel langzaamaan gaan we over naar de lentecollecties. Lekker fris, vrolijk en zonnig… Ik hou ervan!

Hoewel het weer nog niet bepaald lente-achtig is, heb ik stiekem super veel zin om Lise in die vrolijke, lichte kleurtjes te hullen. Om alvast in de stemming te komen een overzicht van mijn favoriete lente-items als het gaat om meisjeskleding.

Jumpsuit

Ik weet nog dat ik voor het eerst een jumpsuit bij Lise aantrok en helemaal smolt, zó schattig stond het haar. Toegegeven, het is niet het meest gemakkelijke kledingstuk bij het verschonen van luiers, maar daar tegenover staat dat de outfit wel meteen af is. Is het nog niet zulk warm weer, dan kun je er eenvoudig een shirtje onder of een vestje over aantrekken.

Jurk

Wat is een mooie lentedag zonder jurk? Ik hou van de ‘klassieke’ jurkjes die wijd vallen, maar vind een hip wat meer aansluitend model ook heel leuk bij een kleintje. En net zoals bij de jumpsuit is een jurkje ook prima draagbaar op wat frissere dagen met een vestje erover en een legging eronder.

Bloes

Bloesjes, daar heb ik een beetje een haat/liefde-verhouding mee. Als ik ze zie hangen denk ik meestal ‘mwoah’, maar als ik er Lise eentje aantrek vind ik het meestal toch super leuk staan. Ik kocht laatst bij Zeeman een exemplaar met allemaal vrolijke bloemetjes en vind dat echt het ultieme lente-item!

bloes

Sandaaltjes

Vorig jaar lente/zomer was Lise natuurlijk nog niet zo mobiel als ze nu is. Toch kon ik het niet laten haar de rood-roze schattige ‘waterschoentjes’ aan te trekken die ik al maanden in de kast had liggen. Ze bleken ook nog eens perfect te passen, dus het was vast meant to be. Helaas zijn ze deze zomer vast en zeker te klein, maar ik kijk er nu al naar uit om een nieuw paar te scoren. Super lief onder een kort broekje of een jurkje.

sandalen

Zonnebril

Je kunt je er nu misschien niet veel bij voorstellen, maar hij gaat schijnen hoor: de zon! Toen ik afgelopen zomer met Lise ging fietsen, besefte ik me pas hoe fel die eigenlijk is en hoe slecht dat is voor haar tere baby-oogjes. Ik kocht dus snel een paar zonnebrillen. Een paar, want de eerste die ik kocht bleken nog te groot. Hopelijk past ze die deze zomer wel en trekt ze ze niet meteen weer van haar hoofd af als ik ze bij haar op zet. Buiten dat het functioneel is, vind ik een zonnebril trouwens ook echt iets wat een lente-outfit afmaakt op een mooie dag.

Heb jij al zin in de lente? Wat is jouw favoriete lente-item als het gaat om baby- en kindermode?

uitleg_artikel

1 reactie

  • Reply Mieke 4 februari 2015 at 21:47

    Oh ja, lente… Kom maar op!
    Ik vind een goed spijkerjackje altijd fijn. En verder vooral veel kleur in kinderkleren en -schoenen.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.