MODE

Inspiratie: sieraden om cadeau te geven *

27 mei 2024

Op zoek naar cadeauinspiratie voor je moeder, je zus, die goede vriendin of je dochter? Sieraden zijn natuurlijk altijd een goed idee. En omdat er enorm veel variatie en keus is, vind je altijd wel een sieraad dat goed bij de ontvanger past. In deze blog geef ik je wat inspiratie voor leuke sieraden om cadeau te geven. Wie weet breng ik je wel op een idee!

Sieraden met gravure

Een sieraad is op zichzelf natuurlijk al een mooi cadeau, maar het wordt nóg specialer wanneer je het personaliseert. Dat kan bijvoorbeeld door het te laten graveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie slavenarmband met gravure, een ketting met gegraveerde hanger of een gegraveerde ring?

Moeder-dochter sieraden

Een hele mooie en dierbare categorie zijn de moeder-dochter sieraden. In feite zijn dit setjes waarvan het ene sieraad bestemd is voor de moeder en het andere voor de dochter. Vaak is het sieraad identiek en verschilt alleen de maat, soms verschillen de sieraden iets van elkaar. Maar het is in elk geval wel altijd duidelijk dat het om een setje gaat. Een moeder dochter armband bijvoorbeeld, of een ketting zijn een prachtig cadeau om de speciale band die je als moeder met je dochter hebt te benadrukken!

Sieraden met geboortesteen

Elke geboortemaand heeft zijn eigen geboortesteen. Hoe leuk is dat? Een geboortesteensieraad is origineel en ook heel persoonlijk. Het perfecte cadeau dus! Ik zocht bij KAYA deze mooie oorbellen met mijn geboortesteen aquamarijn uit. Elke steen heeft ook weer andere eigenschappen en een unieke betekenis. Zo helpt aquamarijn om minder zenuwachtig te zijn en brengt het hoop, liefde en blijheid. Precies wat ik nodig heb 🙂

Stainless steel sieraden

Een sieraad draag je voor lange tijd, soms zelfs voor het leven. Kies je voor edelmetaal, dan kun je ervan op aan dat het ook echt lang mooi blijft. Helaas zijn sieraden van edelmetalen, en dan met name goud, vrij kostbaar. Maar gelukkig is er een heel goed en mooi alternatief: stainless steel sieraden! Het is de nieuwste trend op het gebied van sieraden. Stainless steel is een supersterk metaal en enorm krasvast. Bovendien roest en verkleurt het niet, dus je kunt er veilig mee de zon in of gaan zwemmen. Stainless steel is van zichzelf natuurlijk zilverkleurig. Voor de gouden stainless steel sieraden wordt er een speciale PVD-coating aangebracht, wat een soort oxidatie veroorzaakt. Er wordt dus een goudkleur opgewekt, dat zich aan het sieraad hecht. Daarmee zijn de gouden (of rosé) sieraden van stainless steel net zo sterk als de zilverkleurige.

Wat vind jij een mooi sieraad om cadeau te geven?

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.