MODE

Hoe draag je ear cuffs? *

20 juli 2022

Je hebt misschien wel eens gehoord van ear cuffs. Ze zijn tegenwoordig helemaal hip en het ideale sieraad om jouw oor op te fleuren, want je hebt er geen gaatjes voor nodig. Ze zijn ook leuk om te dragen naar een festival. Dat geeft jouw outfit net dat beetje extra. Het leuke van ear cuffs is bovendien dat je ze heel makkelijk kunt afwisselen. Met een echte piercing gaat dat iets lastiger. Zo kun je dus bij iedere outfit bijpassende ear cuffs dragen.

Wat zijn ear cuffs?

Je kunt een earcuff ook wel een neppiercing noemen, want je hoeft er geen gaatjes voor te hebben. Ideaal voor de mensen die niet willen of durven piercen. Je kunt een echte ear party creëren, door verschillende ear cuffs met elkaar te combineren. Draag je haar in een staart of in een knot, zodat je de ear cuffs kunt showen. Vooral leuk om naar een festival te dragen!

Hoe doe je een earcuff in?

Stap 1: Schuif de earcuff op het smalste gedeelte van je oor
Stap 2: Vervolgens schuif je de earcuff naar de plek waar je ‘m wilt dragen
Stap 3: Knijp de earcuff een klein beetje dicht, zodat je ‘m niet verliest
Stap 4: Als de earcuff geen pijn doet en niet je oor afknelt, zit ‘ie goed

Hoe maak je een ear party?

Je kunt door het combineren van verschillende oorbellen een echte ear party creëren. Letterlijk vertaald is het gewoon een feestje in je oor. Maar hoe maak je zo’n feestje?

Kies als eerst een basiskleur waar je mee gaat werken. Wil je goud, zilver of bronzen oorbellen? Zorg dat de oorbellen die je kiest min of meer van dezelfde stijl zijn, anders is het geen party maar een chaos. Werk vervolgens van groot naar klein, zodat het mooi in elkaar overloopt. Als laatste kun je voor een extra zomerse look nog wat kleur toevoegen.

Je kunt een ear party natuurlijk ook met ‘echte’ oorbellen maken als je meerdere gaatjes in je oren hebt. Of je gaat voor een combinatie van echte oorbellen en ear cuffs.

Maak je look af met wat mooie ringen

Om jouw (festival) look helemaal af te maken, kun je nog wat ringen kopen in dezelfde stijl als jouw ear cuffs. Met zomerse kleurtjes creëer je een echte Ibiza-look. Ook in de winter kun je ear cuffs en ringen dragen die op elkaar zijn afgestemd. Je kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor warme winterkleuren.

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.