MODE

Feestdagen fashion: lekker chill *

18 november 2022

De decembermaand komt eraan. Dé maand waarin we een beetje extra mogen genieten. Van lekker eten, cadeautjes en samenzijn. Ik kijk er altijd weer naar uit, ook al brengt het ook veel drukte en soms een beetje stress met zich mee. Met mijn outfits ben ik vaak al ver van tevoren bezig. Wat trek ik aan? Heb ik nog iets nodig? Er kan maar vast over nagedacht zijn natuurlijk. Hoewel ik het altijd superleuk vind om me chique te kleden met de feestdagen, snap ik het ook volledig als je een (of misschien wel elke) feestdag in je chilloutfit doorbrengt. Het leek me daarom leuk je op dat gebied eens wat inspiratie te geven. Alle items die je hieronder ziet kun je vinden op de website van LASCANA.

De perfecte kerstpyjama

Ik draag eigenlijk nooit pyjama’s, maar de kersttijd vormt daarop een uitzondering. Ik vind het heerlijk om in pyjama een foute kerstfilm te kijken of gezellig met de kindjes aan te schuiven voor het kerstontbijt. Om er dan toch een beetje feestelijk bij te zitten, is het wel zo leuk om een toepasselijke pyjama te dragen. Dat kan een typische kerstpyjama zijn, maar er zijn ook veel prachtige ‘gewone’ pyjama’s te vinden die er net wat feestelijker uitzien dan dat oversized t-shirt waar je normaal in slaapt. Want, laten we wel wezen: het moet in de eerste plaats lekker zitten, maar het oog wil natuurlijk ook wat.

Happy in je huispak

Als je geen sociale verplichtingen hebt is het heerlijk om een hangdag te plannen. Ja, dat kan dus ook prima op een feestdag! Trek een lekker huispak aan, speel een spelletje, lees een boek of hang voor de tv. Krijg je trek? Comfortfood is wat je nodig hebt. Met de kerstboom aan, een dekentje over je benen en een mok thee of warme chocolademelk binnen handbereik beleef je zo de ultieme chilldag. Nu ik er zo over schrijf krijg ik er spontaan zelf zin in!

Loungewear is er tegenwoordig in allerlei soorten, maten en kleuren. Maar al die items hebben één belangrijke eigenschap: ze zitten zo heerlijk dat je ze het liefst nooit meer uittrekt. Zoals je op de inspiratiebeelden hieronder kunt zien is er veel stijlvolle loungewear verkrijgbaar waar jij prima mee voor de dag kunt komen. Toch wel prettig als je de deur open moet doen omdat de bezorger je eten komt brengen.

Plan jij tijdens of rond de feestdagen een lekkere hangdag in en zo ja, wat draag je dan het liefst?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.