MODE

Eerste jongenscollectie Freek Vonk en Shoeby: Shoeby X Freek!

26 oktober 2019
shoeby x freek jongenscollectie freek vonk en shoeby

Vorige week mocht ik aanwezig zijn bij de lancering van de eerste jongenskledingcollectie van Freek Vonk in samenwerking met Shoeby. Super tof dat er naast de succesvolle meisjescollectie van Nicolette nu ook een stoere collectie voor jongens verkrijgbaar is. Ik laat je graag wat sfeerbeelden zien van de Shoeby X Freek-collectie en het toffe event eromheen én laat je zien welke items ik voor Quinn heb uitgekozen.

Shoeby X Freek

De lancering vindt plaats in de Hangar in Amsterdam. Ik ben er nog niet eerder geweest, maar het is een hele toffe, avontuurlijke plek, perfect passend bij Freek. Het is nogal vies weer als ik van het metrostation naar de locatie loop, maar dat mag de voorpret niet drukken. Ik word verwelkomd met een mojito om alvast een beetje in de stemming te komen en ontmoet meteen een paar bekenden. Gezellig!

Binnen nemen we plaats langs de catwalk en na nog een drankje verschijnt Freek met zijn ‘huisdier’: leguaan Johan. Wat een imposant beest is dat! Op z’n Freeks spreekt hij de aanwezige kids toe en legt hij wat uit over Johan. Daarna heeft hij het kort over zijn collectie voor stoere rangers in spe.

Freek over zijn collectie:

“Tijdens mijn reizen kom ik altijd veel verschillende dieren tegen. Elk dier heeft zijn eigen unieke verhaal. In deze collectie heb ik besloten neushoorns en krokodillen centraal te stellen. Wat een gave dieren! In de Shoeby x Freek collectie wordt gebruik gemaakt van coole 3D effecten. Zo is er bijvoorbeeld een knalgroene sweater met daarop een krokodil die zo uit je trui lijkt te lopen.”

De collectie wordt vervolgens op de catwalk geshowd door een aantal ontzettend knappe kids. Prachtig om te zien! Ik zie al gelijk wat toffe items voorbij komen die ik helemaal bij Quinn vind passen. Dat belooft veel goeds!

Na de modeshow gaan we aan tafel en wordt er een aantal avontuurlijke maar ontzettend lekkere hapjes geserveerd. Samen met collega Jodi smul ik van alles dat we voorgeschoteld krijgen en we nemen een lekker wijntje. Dat is nog eens genieten op een doodnormale woensdagmiddag!

Stoere kleding voor Quinn

Daarna is het tijd om de collectie van dichtbij te bekijken en twee items uit te kiezen voor Quinn. De maten gaan van 110/116 tot en met 146/152. Quinn zit momenteel nog in maat 98/104, dus ik heb wat op de groei moeten uitzoeken. Maar dat is niet erg, want groeien doet hij toch mega snel. Ik geef mijn keuzes door en dan is het tijd om weer huiswaarts te gaan. Ik heb geluk dat Jodi met de auto is en het geen probleem vindt om me even op het metrostation af te zetten. Het regent namelijk nog harder dan op de heenweg!

De volgende dag staat de pakketbezorger al aan de deur met mijn ‘bestelling’. Ik heb gekozen voor het reversible bomberjasje, dat dus aan twee kanten te dragen is. Heel veelzijdig, stoer en mooi van kwaliteit. Erg blij mee! Ik heb nog even getwijfeld voor de jeans te gaan, die ook erg tof zijn, maar koos als tweede item voor het legergroene shirt met de neushoorn. Die kleur staat Quinn prachtig en ik weet zeker dat hij de neushoorn op de voorkant helemaal gaaf vindt.

De volledige collectie shop je nu in alle 225 winkels van Shoeby en in de webshop.

Heb jij de Shoeby X Freek collectie al gespot? Wat is jouw favoriete item?

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.