MODE

Een echte prinses met Souza!

3 juli 2017

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Een tijdje geleden werd er een mooie grote rode doos bezorgd. En omdat we al eens eerder zo’n doos hadden binnengekregen wist Lise meteen dat de inhoud voor haar weleens interessant zou kunnen zijn… Samen hebben we het pakketje opengemaakt en eigenlijk had ik haar eerste reactie moeten filmen. Ze vond het zo mooi dat ze er gewoon verlegen van werd. 

In de doos zat allereerst een prachtige roze prinsessenjurk. Met een strak lijfje aan de bovenkant, bandjes en off-shoulder mouwtjes en een mooi wijd vallende rok van meerdere lagen tule. Overal op de stof zitten kleine bloemetjes die de jurk een heel romantisch tintje geven. Hij moest meteen aan en zit als gegoten. Uiteraard werd meteen even getest of de rok kon zwieren en zoals je ziet ging dat perfect!

Alsof dat nog niet genoeg was zat er voor Lise ook nog het een en ander aan accessoires bij. Een heel tof kettinkje met bijpassend armbandje, haarelastiekjes, haarspeldjes en nog meer armbandjes. En een hele mooie bloemendiadeem. Die ze wel graag op wilde, maar toen ik foto’s ging maken niet meer 😉 In dat pakje midden boven zitten kleine plakoorbelletjes. Erg leuk voor als ze een keer net als mama oorbellen wil!

Alles werd natuurlijk uitgebreid bekeken en bewonderd…

En de jurk bleek zelfs prima geschikt om mee te fietsen.

Of ze er blij mee is? Nou en of! De jurk moest de hele middag aan blijven en Lise heeft nu twee prinsessenjurken zodat ze, als er een vriendinnetje komt spelen, gezellig samen kan verkleden. Nu maar hopen dat er geen ruzie komt over wie deze jurk aan mag… 🙂

‘Kijk mama, ik heb de armbandjes aan gedaan!’. Samen met Lise heb ik al haar ‘sieraden’ boven in een mandje in haar kast gelegd. De sieraden en haaraccessoires kan ze natuurlijk bij heel veel verschillende outfits dragen. Helemaal leuk!

Ben je ook zo weg van deze jurk en accessoires, neem dan zeker eens een kijkje op de website van Souza! waar je naast dit soort prachtige prinsessenjurken trouwens ook hele toffe verkleedkleding voor jongens vindt! Souza! is trouwens ook actief op Facebook.

Houden jullie kinderen ook zo van verkleden?

1 reactie

  • Reply bertine 3 juli 2017 at 22:17

    wauw wat een prachtige jurk! Je bent zo een echte prinses Lise!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.