MODE

Dit is wat een Michael Kors horloge uniek maakt *

18 september 2023

Michael Kors is een bekend merk in de fashionwereld. Het merk is zowel chique als sportief en de items zijn uitgevoerd in luxe materialen. Binnen het totale assortiment van Michael Kors zijn de horloges met name populair. Waar komt het merk Michael Kors eigenlijk vandaan en wat is er uniek aan de horloges van Michael Kors?

Wie is Michael Kors?

De oprichter van het label is – niet zo heel verrassend – Michael Kors himself. Gek genoeg stopte hij al na twee semesters met de opleiding Fashion Institute of Technology. Nadat hij een jaar had gewerkt in een modeboetiek kreeg hij de mogelijkheid zelf dingen te gaan ontwerpen. Dit deed hij destijds in de showroom van de boetiek waar hij werkzaam was. Zijn ontwerpen vielen erg in de smaak en de modepers kreeg er al snel lucht van.

Eigen modelijn

In 1981 kreeg Michael Kors zijn eerste eigen lijn, die direct een succes werd. Daarna kreeg hij de smaak te pakken en werd hij zelfs damesmode-ontwerper bij het Franse modehuis Celine. Hierna volgde zijn eerste schoenenlijn in 2004 en werd het label zoals wij dat nu kennen, geboren. De schoenen van Michael Kors zijn modieus en erg populair. Ze hebben hun eigen karakter doordat ze meestal groot en chunky zijn. Ook in de tassenwereld is Michael Kors inmiddels een grote naam. Kijk maar eens om je heen als je door het winkelcentrum loopt, je komt er zeker weten meerdere tegen.

Horloges van Michael Kors

De horloges van Michael Kors zijn erg gewild en hebben een hoge kwaliteit. Je vindt ze dan ook in het hogere prijssegment. Ze zijn er zowel voor mannen als voor vrouwen en veel meer dan een modeaccessoire. Het zijn horloges waarvan je zeker weet dat je er een tijd mee vooruit kan én dat ze een uniek sieraad aan je pols zijn. Echte eyecatchers dus! Er zijn normale horloges in verschillende stijlen, maar ook smartwatches waarop je naast de tijd ook allerlei aspecten van je conditie en gezondheid kunt bijhouden. Veel horloges van Michael Kors zijn naar wens te stylen, omdat je de band kunt verwisselen. Zo stem je het horloge eenvoudig af op je outfit en overige accessoires voor een perfecte look en kun je dus wisselen zo vaak als je maar wilt.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.