FEESTDAGEN MODE

Deze sieraden zijn het perfecte moederdagcadeau *

30 april 2021

Het is de dankbaarste taak die er is, maar wel eentje die enorm veel toewijding, geduld en energie vraagt. Het moederschap. Eens per jaar is het Moederdag en worden alle moeders in het zonnetje gezet. En natuurlijk is een cadeau niet het allerbelangrijkst. Want we zijn vooral blij met de knuffels van de kinderen, de mooie knutselwerkjes en misschien dat ontbijtje op bed. Maar áls we dan een cadeautje krijgen, dan zijn deze sieraden zeker weten een schot in de roos!

Gouden ring

Draag jij ringen? Ik, sinds ik geen trouwring meer draag, een hele tijd niet, maar sinds kort draag ik de ring weer die ik vorig jaar voor mijn verjaardag kreeg van mijn ouders. En als ik de ringen van Isabel Bernard zie, wil ik er eigenlijk nog veel meer. Want wat zijn ze prachtig! Heel subtiel en minimalistisch, maar toch stuk voor stuk weer heel anders. Met een gouden ring voor dames scoor je zeker weten punten, dus vandaar dat ik hem je graag als eerste tip geef. Bij ringen is de maat natuurlijk wel altijd even een dingetje. Zeker als je haar wilt verrassen. Je kunt een van haar ringen stiekem opmeten, of de methode hieronder gebruiken. Al zal ze dan misschien wel in de gaten hebben dat je iets van plan bent…

Hoe weet je nu welke maat ring je nodig hebt? Neem een lintje of touwtje en draai deze om de vinger waaraan je de ring wilt dragen. Op het punt waar het lintje of touwtje bij elkaar komt, knip je deze af. Met een liniaal meet je het overgebleven stukje touw of lint op in millimeters. De lengte van het touwtje of lintje is net zo groot als de omtrek van jouw vinger. Je hebt nu de ringmaat gevonden die je nodig hebt!

Bron: Isabelbernard.com

Gouden armband

Voor een gouden armband heb je doorgaans geen maat nodig. Meestal heeft zo’n armband meerdere ‘standen’ waardoor hij door vrijwel alle vrouwen te dragen is. Wat dacht je van een armband met de voorletter van de kinderen? Ik zou daar als moeder erg blij van worden. Van dit soort dunne armbandjes kun je er eenvoudig meerdere dragen zonder dat het too much wordt aan je pols. En draagt je moeder/vrouw/vriendin al zo’n dun armbandjes, dan kan er vast nog wel eentje bij. De collectie gouden armbanden van Isabel Bernard is heel uitgebreid, dus er zit voor elk wat wils bij. Ben jij of is de dame in kwestie trouwens niet zo van het geel goud, dan kun je ook kiezen voor rosé goud of witgoud.

Gouden oorbellen

Dit is echt mijn categorie. Oorbellen! Sinds ik tweede gaatjes heb laten schieten vind ik het heel tof om meerdere minimalistische oorknopjes of oorringetjes met elkaar te combineren. Ik wissel ook geregeld af en daarom is het altijd leuk om weer een nieuw setje oorbellen aan mijn collectie toe te voegen. Sinds ik alleen nog maar (geel) goud draag omdat dat me gewoon het beste staat, heb ik weer zoveel plezier in het uitzoeken van een nieuw paar. En omdat je zo makkelijk kunt afwisselen is het helemaal niet erg om er wat extra te hebben. Dus, dit is een perfecte cadeautip voor Moederdag als je het mij vraagt.

Welk van bovenstaande sieraden zou jij het liefst krijgen (voor Moederdag, bij een andere gelegenheid of gewoon als verrassing)? Ik ben benieuwd!

*Disclaimer

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.