MODE

De kledingkast van mijn kleintje | Nathalie

7 januari 2016

kledingkast_nathalie

Vandaag start er een nieuwe rubriek hier op Moonoloog.nl ‘De kledingkast van mijn kleintje’. In deze rubriek geven bloggende moeders je een uniek kijkje in de kledingkast van hun kind(eren).

Aan Nathalie (30) van Unicorns & Fairytales de eer om af te trappen. Zij is trotse mama van Vince, die momenteel bijna 21 maanden oud is. Haar blog omschrijft ze als een stuk van wie ze is. Ze deelt er haar ervaringen en bedenkingen als mama, vrouw, onderwijzer en liefhebber van musthaves en (kids) fashion. Ze werkt samen met leuke merken waarmee ze haar lezers graag inspireert.

nathalie1

Nathalie typeert de kledingstijl van haar zoon als trendy, monochrome en hip. Merken die ze leuk vindt zijn bijvoorbeeld NUNUNU, mouse in a house, mingo, tiny cottons en Beau loves. Het liefst shopt Nathalie online voor kinderkleding. Ze gaat hiervoor eigenlijk nauwelijks de stad in, maar als ze dan toch een bakstenen winkel moet noemen waar ze graag komt is dat Zara. “Betaalbaar en hip.” Zou geld geen rol spelen, dan shopt Nathalie het liefst bij het merk Orangemayonnaise. Ze vindt de collecties enorm uitgebreid. Overigens zegt ze er zo nog 10.000 te kunnen opnoemen… 

“Ik vind kledij wel erg belangrijk. Het hoeft niet duur te zijn, maar wel verzorgd.”

Lazy sunday

Op de vraag of ze elke dag evenveel aandacht besteedt aan de outfits van haar zoon, antwoordt Nathalie: “Ja, behalve op zondag als we een lazy sunday hebben. Ik doe dit zelf ook, dus ik denk dat ik dit automatisch overdraag op mijn kinderen. Ik vind kledij wel erg belangrijk. Het hoeft niet duur te zijn, maar wel verzorgd.”

Om een outfit af te maken kiest Nathalie vaak specifieke items. “Een beanie. Of anders leuke coole schoenen. Daar hebben we een hele kast van…”

nathalie2

Wat ligt waar en waarom?

Over de indeling en de locatie van de kleding voor haar zoon zegt Nathalie: “In de kast van Vince hangen spullen waar hij nog te klein voor is of net andersom. Daar naast staat een mini wardrobe, een kledingrekje waar enkele leuke items aanhangen.

Beneden in de woonkamer hebben we een verschoningstafel met allemaal mandjes waar zijn kledij in gesorteerd zit. Dit omdat het makkelijk is. De badkamer is voorlopig ook beneden. Moesten we een ander huis vinden, dan zal dit niet zo zijn en zullen zijn kleren gewoon in de kast hangen of op een kledingrek.”

Te klein

Net als andere kleine kinderen groeit Vince natuurlijk als kool. Wat doet Nathalie met de kleding die hem te klein geworden is? “Sommige stuks verkoop ik, sommigen geef ik weg en anderen houd ik bij omdat ik ze zo leuk vind voor het volgende kindje.”

Tot slot

Ik bedank Nathalie hartelijk voor haar deelname en haar kijkje in de kast van Vince! Zelf wil Nathalie nog het volgende kwijt: “Wie meer over onze stijl wil weten kan natuurlijk mijn blog lezen. Het is een blog dat voor een groot deel gaat over kidsfashion, musthaves enz… Ik deel ook elke dag een foto op instagram (@nathalieke7).” 

nathalie3

nathalie4

Wat vind jij van de ‘kledingkast’ van Nathalies zoontje Vince?

Voor deze rubriek ben ik nog steeds op zoek naar enthousiaste moeders die mijn lezers een kijkje in de kledingkast van hun kleintje willen geven. Voor meer info kun je me bereiken via het contactformulier.

6 Comments

 • Reply Nathalie 7 januari 2016 at 09:17

  Heel erg leuk stukje geworden. Bedankt dat ik de spits mocht afbijten! Super…

 • Reply marjon 7 januari 2016 at 11:46

  Leuk geworden ja. Een aantal antwoorden lijken wel op de mijne 😉
  Veel merken die ik nog niet kende, wij meestal de standaard kleding merken….

 • Reply Janske 7 januari 2016 at 12:26

  Ik hou van haar stijl…ik volg Nathalieke ook op Instagram en onze stijlen komen wel overeen. Al gebruik ik net iets meer kleur 😉 leuk om haar antwoorden te lezen.

 • Reply Kim 7 januari 2016 at 19:19

  Superleuk stukje zeg! Vince zijn kleertjes zijn ook superleuk altijd Nathalie 🙂

 • Reply Frederique 7 januari 2016 at 20:02

  Superleuke broek op de tweede foto! En een leuk rubriek natuurlijk ook 🙂

 • Reply Amber 8 januari 2016 at 07:35

  Leuk stukje maar ik mis foto’s van de kledingkast

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.