MODE

De Kledingkast van mijn Kleintje | Linda

18 februari 2016

kledingkast_linda

Vandaag is het de beurt aan Linda (28) om ons wat te vertellen over de kledingstijl van haar tweeling Daan en Jesse (5). Linda blogt op Go or No Go over leuke dagjes uit met kinderen en ze beoordeelt er producten en speelgoed voor kinderen en hun ouders. Ze test de producten zelf of laat ze uittesten door een ander en maakt er een leuke en vooral makkelijk leesbare review van. Ze geeft daarin uiteraard antwoord op de vraag of het product een Go of een No Go is.

De kledingstijl van haar zoons typeert Linda als stoer en casual. Tot haar favoriete babymerken hoort onder andere Name It. “Daan en Jesse zijn beide slank, en de shirts van Name It sluiten super goed aan en hebben een geweldige pasvorm. Verder koop ik graag kinderkleding bij Ter Stal. Daar hebben ze vaak leuke kleding en erg fijne broeken. En niet zo duur!”

linda2

Shoppen

Shoppen voor haar kids doet Linda het liefst online. “Bij V&D bijvoorbeeld”, antwoordde ze destijds maar dat is in verband met het faillissement nu helaas niet meer mogelijk. Verder behoren de Name It website, C&A, Zalando en H&M tot haar favorieten. “In het dorp ga ik meestal naar Ter Stal.”

De stad ingaan voor nieuwe kinderkleding doet ze eigenlijk nooit specifiek voor dat doel. “Het liefst shop ik gewoon in het dorp kleding voor de kids, als ik er toch ben.”

“Mijn tweeling draagt niet dezelfde kleding en ze hebben dus ook ieder hun eigen kleding. Soms heeft de een wel eens een trui aan van de ander, maar over het algemeen weten zij en ik precies wat van wie is.”

Als geld geen enkele rol zou spelen, zou Linda heel veel broeken inslaan van Mad Monkeys. “Dat vind ik een erg gaaf merk, maar wel erg prijzig.”

Outfits

In het weekend besteedt Linda meer tijd aan de outfits van haar zoons dan doordeweeks als ze naar school gaan. “Naar school dragen ze vaak hun wat oudere broeken, omdat ze regelmatig met kapotte knieën thuis komen.
In het weekend vind ik het dan wel leuk om ze extra stoer of mooi aan te kleden.”

linda1

Wat accessoires betreft zou Linda de jongens het liefst een stoere riem aan doen. “Omdat dat een paar keer mis gegaan is met naar de toilet gaan, laat ik die voorlopig maar even uit. Daarom gebruik ik op dit moment eigenlijk geen accessoires. Daan en Jesse willen helaas geen stoere ketting or armband om.”

Wat ligt waar?

“Daan en Jesse hebben een gedeelde slaapkamer, maar wel ieder hun eigen kledingkast. Mijn tweeling draagt niet dezelfde kleding en ze hebben dus ook ieder hun eigen kleding. Soms heeft de een wel eens een trui aan van de ander, maar over het algemeen weten zij en ik precies wat van wie is. En dat vind ik juist ook wel erg leuk, dat ze gewoon hun eigen kleding hebben.”

“In de kledingkasten hangen de broeken op een hanger. Ook de shirts met lange mouwen hangen op een hanger. De shirts met korte mouwen liggen opgevouwen en ondergoed en sokken liggen in een bak. Ik vind het lekker overzichtelijk op deze manier en zo krijg je in de shirts met lange mouwen niet zoveel vouwen.”

Ik bedank Linda hartelijk voor haar deelname aan deze rubriek en haar kijkje in de ‘kledingkast’ van haar zoons Daan en Jesse!

Wat vind jij van de kledingstijl van Linda’s tweeling en de keuzes die ze maakt?

4 Comments

 • Reply Linda 18 februari 2016 at 13:19

  Leuk om terug te lezen en bedankt dat ik mee mocht doen aan deze toffe rubriek!! 🙂

 • Reply marjon 18 februari 2016 at 14:50

  Leuk zo een tweeling.

  Grappig, hier juist in het weekend lekker joggingbroek en door de week de ‘nettere’ kleding. Bij jongens is dat misschien net iets anders dan bij meisjes qua knietjes 😉

 • Reply Vlijtig Liesje 19 februari 2016 at 11:34

  Ik vind het hele leuke kleding!

  • Reply Linda 24 februari 2016 at 22:32

   Dankjewel! 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.